1D USB-s kézi vonalkód olvasó szkenner CCD Manhattan 178488

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 806696


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: 2022.07.04.-tól


Szkennerek > Vonalkód olvasó

Vonalkód olvasó Kontakt, Manhattan

Növeli az adatbeviteli sebességet, csökkenti a hibaszámot, és javítja a hatékonyságot - ideális üzletekben és automatizált folyamatoknál.
A Keyboard Wedge dekóder úgy jelzi ki az adatokat, mintha ezeket közvetlenül a billentyűzetről adták volna be.
Széles leolvasási tartomány gyors és megbízható leolvasáshoz 100/másodperc teljesítménnyel.
Felismer számos szokványos szimbólumot, pl. UPC, EAN, 1D-vonalkód, ASCII, GS1 DataBar csoport és sok más
Különböző csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre a cserélhető kábelek által.
Egyszerű telepítés és használat szoftver vagy speciális betanulás nélkül.


Nagyobb sebesség, pontosság és termelékenység

A Manhattan CCD Kontakt vonalkód olvasók minőségi leolvasást nyújtanak az alkalmazások széles spektrumában, és javítják a termelékenységet. A CCD érzékelő gyorsan és megbízhatóan olvas magas tűréssel sok általánosan használt vonalkódot, mint pl. UPC, EAN, ASCII és GS1 DataBar. A leolvasott adatok megjelennek a számítógépen, minthat kézzel adták volna be őket egy billentyűzeten keresztül. Külső áramellátás nélkül, és csatlakozási lehetőséggel USB-n keresztül ez a olvasó kényelmesen működtethető a számítógépéről, kiegészítő szoftver vagy speciális oktatás nélkül. 100 Scan/másodperc sebességgel és max. 60 mm hatótávolsággal ez a készülék ideális a használatra naponta üzletekben, áruházakban vagy irodákban.

Műszaki adatok:
Kivitel: Kézi szkenner · Kábelhossz: 1.50 m · Méret, magasság: 180 mm · Méret, mélység: 80 mm · Méret, szélesség: 63 mm · Olvasható kód típusok: 1D · Olvasási távolság (max.): 60 mm · Olvasási visszaigazolás: Akusztikus · Szkennelési sebesség: 100 scan/s · Szkennelési technológia: CCD · Szkenner típus: 1D vonalkód szkenner · Számítógép, multimédia csatlakozók: USB · Szín: Fekete · Súly: 120 g · Vezeték nélküli szkennelés: Nincs · Védelmi osztály: nincs tanusítvány

Szállítás tartalma:
CCD Kontakt vonalkód olvasó, kézikönyv.