Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

3Dconnexion SpaceMouse Compact 3D egér Optikai Fekete, Ezüst

Gyártó: 3Dconnexion

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1681800

Rendelhető > 3-5 munkanap

89 990 Ft

db


Beviteli eszközök > PC egerek és trackball-ek

3Dconnexion SpaceMouse® Compact

Szabadalmaztatott 3Dconnexion érzékelő technológia 6 szabadságfokkal (6DoF)
2 programozható nyomógomb

SpaceMouse Compact. Fejlett fejlett 3D navigációhoz.

Tökéletes az Ön számára: amikor áttekinti a 3D-s terv részleteit vagy felfedezi a 3D-s környezeteket.
A SpaceMouse Compact intuitív, könnyed és pontos 3D navigációt tesz lehetővé a CAD alkalmazásokban, ami a normál standard egér és a billentyűzet kombinációjával nem lehetséges. Ideális eszköz a modern mérnökök, építészek és tervezők számára a 3D-s tervek áttekintéséhez és a 3D-s terek felfedezéséhez.

Reális 3D navigáció
A 3Dconnexion szabadalmaztatott hatfokozatú (6DoF) érzékelőjét kifejezetten a digitális tartalom vagy kamera nézetek kezelésére tervezték az iparágvezető CAD alkalmazásokban. A 3Dconnexion vezérlő kupakjának megnyomásával, meghúzásával vagy megdöntésével intuitív módon panorámozhatja, nagyíthatja és elforgathatja a 3D modelleket. Ugyanakkor könnyedén kiválaszthatja és szerkesztheti modelleit a normál egérrel.

Intuitív használni
Az alkalmazásspecifikus vagy a környezetre jellemző sugárirányú menüt a SpaceMouse Compact két ergonómiailag elrendezett gombjával lehet megnyitni. Ez közvetlen hozzáférést biztosít akár 8 előnyben részesített parancshoz alkalmazásonként és környezetben. A parancsokat egy egyszerű gesztusvezérlés hajtja végre - akár az egérmutatót a kívánt parancs fölé húzva, akár közvetlenül rákattintva. A 3DxWare 10 szoftverrel másodpercek alatt elkészítheti saját radiális menüit, vagy választhat az ésszerű alapértelmezett beállítások közül.

Kompakt lábnyom
Tiszta, funkcionális kialakításával a SpaceMouse Compact elég kicsi ahhoz, hogy bármilyen asztalon elférjen. A szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült szilárd alapnak köszönhetően garantálható a pontos 3D navigáció.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): USB · Gombok száma: 2 · Méret, magasság: 54 mm · Méret, mélység: 77 mm · Méret, szélesség: 77 mm · Szín: Fekete, Ezüst · Súly: 480 g · Termék típus: 3D egér · Tápellátás: USB (beépített) · Átviteli mód: Vezetékes · Érzékelő típusa: Optikai

Rendszerfeltételek: Microsoft® ® Windows, macOS