TFA Dostmann Weatherhub SmartHome System Cossy Radar Alkalmazáson alapuló hőmérséklet- és légnedvesség mérő Antracit

Gyártó: TFA Dostmann

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1517948

Rendelhető > 3-5 munkanap

14 990 Ft

db


Weatherhub okosotthon System Cosy Radar hőmérséklet- és páratartalom-mérő

Az adatok hosszútávú nyomonkövetésével felismerhető a penészesedés veszélye
Radarképernyő-grafika
WeatherHub kapcsolat lehetséges

Tusolás, főzés, ruhaszárítás: a tevékenységeinkkel folyamatosan vízgőzt szabadítunk fel. Elégtelen mértékű levegőcsere esetén a helyiség levegője gyorsan túl párássá válhat, és fellép a penészesedés veszélye, egy jelenség, ami sok modern, jól szigetelt házban okoz problémát.
A túl száraz levegő is különböző szempontokból kedvezőtlenül hathat azonban közérzetünkre és az egészségünkre. Ez esetben a bőr, a nyálkahártyák és a légzőszervek terhelése nő, velünk együtt szenvednek a háziállatok, a növények, a fapadló és az antik bútorok is.
A hőmérséklet- és páratartalommérő innovatív grafikája rendkívül átláthatóan jelzi ki az elmúlt 3 óra, 24 óra, 7 nap vagy 30 nap páratartalom-értékeit, mint egy radar képernyője. A tartósan magas, 65% feletti páratartalom mellett fennálló penészesedés-veszély vagy a 35% páratartalom alatti, túl száraz helyiséglevegő egyetlen pillantással észrevehető. Célzott fűtéssel és szellőztetéssel kellemes és egészséges klímát teremthet a lakókörnyezetében, és még a fűtési költségeken is spórolhat.
A WeatherHub-Gateway kapcsolat lehetővé teszi számos kiegészítő funkció használatát, és a mérési értékek okostelefon alkalmazással való lehívását a világ bármely pontjáról.

Jellemzők:
Aktuális hőmérséklet és páratartalom kijelzése · Az adatok hosszútávú nyomonkövetése (3h/24h/7 nap/30 nap) felismeri a tartós penészesedés-veszélyt · Innovatív radarképernyő-grafika · WeatherHub-kapcsolat lehetséges

Műszaki adatok:
Bázisállomás tápellátás: 2 db mikroelem (nem szállítjuk vele) · Funkciók: Beltéri légnedvesség,Beltéri hőmérséklet · Házszín: Antracit · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): digitális · Méret (bázisállomás): 104 x 20 x 104 mm · Mérési tartomány (belső hőmérséklet): -10...+60 °C · Mérési tartomány (légnedvesség): 1...99 % · Súly (állomás): 84 g · Termék típus: Alkalmazáson alapuló hőmérséklet- és légnedvesség mérő · További műszaki adatok: Kompatibilis a Weatherhub okosotthon rendszerrel · Átviteli jel: 868 Mhz rádiójel · Érzékelők száma (max.): 3