Ólomakku regeneráló készülék 12V MEGAPULSE

Gyártó: Novitec

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 250179

Rendelhető > 3-5 munkanap

Mennyiség: 1 db

31 990 Ft

(Egységár: 31 990 Ft/db)

db


Ólomakku regeneráló, 12 V, Megapulse

Megóvja és növeli az akkuk élettartamát (akár ötszörösére)
Robosztus ház
Regenerálja az akkukapacitást
Megnöveli az akku tölthetőségi képességét

Gépjármű- és hasznongépjármű akkuk regenerálására. Az ólomakku regeneráló szabadalmazott technológia, amely a károsodás megelőzésére kapcsolható rá a jármű akkumulátorára. Az áramgenerátor töltésénél leadott impulzusok megakadályozzák ill. leépítik a régi akkuknál szokásos szulfatálódást, (a tönkremenetel 80 %-ának okozója). Így az akku élettartama az ötszörösére növelhető. A Megapulse az akkuk karbantartására is alkalmas, egy töltő- vagy szintentartó készülékkel kombinálva. Egy ilyen „kezelés” után a régi akkuk ismét visszanyerik az induló erő és kapacitás egy részét, és megerősödve tehetők vissza a járműbe. A hatókör természetesen korlátozott azon akkuknál amelyeknek mechanikai hibájuk van, vagy egyik cellájuk kimerült. A beszerelési hely az elem közelében fröccsenő víz ellen védett.

Műszaki adatok:
Alkalmas (ólomakku): 12 V · Cellák száma: 6 cella (12 V) · Hozzávaló akku: Ólom-savas,Ólom-zselés,Ólom-vlies,Ólom-kalcium · Impulzus intervallum: 8 kHz · Méret, magasság: 30 mm · Méret, mélység: 90 mm · Méret, szélesség: 100 mm · Súly: 190 g · Termék típus: Ólomakku frissítő · Töltőáram impulzus: 1,6 A · Áramfelvét: 50 - 150 mA

Megóvja és növeli az akkuk élettartamát (akár ötszörösére)
Robosztus ház
Regenerálja az akkukapacitást
Megnöveli az akku tölthetőségi képességét

Járműakkuk regenerálására szolgáló készülék. A Megapulse szabadalmazott technológia, amely a károsodás megelőzésére kapcsolható rá a jármű akkumulátorára. A dinamó töltésénél leadott impulzusok megakadályozzák ill. leépítik a régi akkuknál szokásos szulfatálódást, (a tönkremenetel 80 %-ának okozója). Így az akku élettartama az ötszörösére növelhető. A Megapulse az akkuk karbantartására is alkalmas, egy töltő- vagy szintentartó készülékkel kombinálva. Egy ilyen „kezelés” után a régi akkuk ismét visszanyerik az induló erő és kapacitás egy részét, és megerősödve tehetők vissza a járműbe. A hatókör természetesen korlátozott: a károsodott akkuk kb. 20%-ánál; pl. azoknál, amelyeknek mechanikai hibájuk van, vagy egyik cellájuk kimerült, nem hoz eredményt. Ezeket ki kell cserélni.