Szilikonzsír, 15 ml, Aeronix 561

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 811940

Rendelhető > 5-7 munkanap

A külföldről érkező termékek a határzárak miatt 2-3 napot csúszhatnak
Mennyiség: 15 ml / db

3 090 Ft

(Egységár: 206 000 Ft/l)

db


Szilikonzsír

Tömítéshez
Nem gyantásít illetve nem ragad össze

Órákhoz és óraszerkezetekhez, kamerákhoz, modellezéshez stb. csúszást segítő és tömítő anyagként gumihoz, O-gyűrűkhöz és műanyagokhoz. A paszta alkalmazható például szelepekhez, tömítésekhez, csiszoláshoz, berendezésekhez,kábelekhez és vezetékekhez kenő-, elválasztó- és csúszó anyagként. Gyakran szerelést segítő anyagként, védő- és tömítőpasztaként is használják. Gumitömítések áploására is kiválóan alkalmas a paszta. Az elektrotechnikában többek között szigetelők és kapcsoló berendezések szerelésénél is használják.

Jellemzők:
Nem gyantásít illetve nem ragad össze · Nem mérgező · NSF-H1 engedély · Vízben oldhatatlan és oxidáció álló · Fiziológiailag ártalmatlan · Szigeteli a felületeket kóbor áram és áthúzás ellen egy magas frekvenciatartománnyal magas és alacsony hőmérsékletek esetén is · A szilikonzsírt víztaszító védőbevonatként illetve kenőanyagként is használják · Ellenálló sósvízzel, illetve a legtöbb savval szemben · A jeget is jobban oldja · Messzemenően hömérsékletfüggetlen konzisztencia · Színtelen, szagtalan, nem toxikus · Tixotróp viselkedés · Víztaszító · Jó elektromos szigetelő és jó dielektromos jellemzőkkel rendelkezik · Közömbös sok vegyi anyaggal szemben, és rezisztens a mikroorganizmusokkal szemben · Jól tapad, jók a kenő- és csúszó jellemzői · Jó elválasztó hatás · Tartós / jó nyírási stabilitás. Nyugalmi penetráció: 270 (szer) · Tömítés 25°C-on: kb. 1,0 g/cm³ · Tartósság: 30 óra/200 °C: tartós, a paszták nem mutatnak folyási viselkedést · Szilárduló pont: kb. -45 °C · Hővezető képesség DIN 52612 szerint: kb. 0,15 W/m*K · Elektromos ellenállás 25 °C-on: kb. 1013 Ω*cm².

Műszaki adatok:
Kenőanyag típus: Szilikonzsír · Tartalom: 15 ml

Figyelem:
*Ezek az információk jelzés értékűek, és nem specifikációk meghatározására.

Órákhoz és óraszerkezetekhez
Nem gyantásodik el és nem ragad

Órákhoz és óraszerkezetekhez, kamerákhoz, modellezéshez stb. csúszást segítő és tömítő anyagként gumihoz, O-gyűrűkhöz és műanyagokhoz.

Jellemzők
Víztaszító
Nem gyantásodik el és nem ragad
Nem mérgező.