Akkus fúrócsavarozó 18 V 2 Ah Toolcraft DD 18

Gyártó: TOOLCRAFT

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1414014

Rendelhető > 5-7 munkanap

49 990 Ft

db


Akkus csavarozó, akkus (ütve)fúró akkus ütvecsavarozó

Akkus fúrócsavarozó, DD 18

18 V/2 Ah-s Li ion akku
Forgatónyomaték max. (lágy/kemény) 24/40 Nm
(1./2. menet) 0 - 400/0 - 1400 fordulat/perc
Forgatónyomaték fokozat 18+1
Töltési idő: 1 óra
Masszív és hosszú élettartamú motor
Gyorstöltő technológia
Erős 2 fokozatú meghajtás

Ergonómikus formájával a DD 18 Toolcraft akkus fúró-csavarozó optimálisan fekszik a kézben, és a kézi fogantyúja softgrip borítóval garantálja a fáradságmentes munkát még a hosszabb munkafolyamatoknál is. A beépített LED-es munkalámpa gondoskodik az optimális megvilágításról sötét munkaterületeken is, és különösen a szűk helyeken végzett munkáknál helyettesíti a külön alkalmazandó munkalámpát. Az együtt szállított 1 órás gyorstöltő készüléknek köszönhetően az akkus csavarozó gyorsan ismét bevetésre készen áll, a lítiumion technológia pedig megakadályozza az önkisütést, és egyidejűleg biztosítja az akku hosszú élettartamát is. A beépített motorfék megakadályozza a visszacsapódást a fúró esetleges elakadása esetén. A minőségi és erőteljes 2 menetes meghajtás kombinálva a 18 forgatónyomaték fokozattal plusz fúró fokozattal gondoskodik az optimális erőátvitelről minden alkalmazásnál. A bitek és fúrók gyorsan és szerszám nélkül cserélhetők, ami az automatikus orsó arretálású gyorsbefogó fúrótokmánynak köszönhető. Az övtartó magasabb helyeken végzendő munkáknál nagyon hasznosnak bizonyul. Biztonságos szállítás és tárolás a vele szállított műanyag kofferrel.

Jellemzők:
Lítiumion akku akadályozza meg a memória effektust és az önkisülést · Rendkívül masszív és hosszú életű motor, nagyon nagy forgatónyomatékkal · Beépített munkalámpa a munkaterület megvilágításához · Rövid töltési idő a gyorstöltő technológiával · Motorfék akadályozza meg a visszacsapódást, ha a fúrófej megakad · A bitek és fúrók gyorsan és szerszám nélkül cserélhetők, ami az automatikus orsó arretálású gyorsbefogó fúrótokmánynak köszönhető · Softgrip bevonatú markolat a kis fáradással járó munkához és biztonságos tartáshoz · 18 fokozatú forgatónyomaték választó plusz fúró fokozat · Erős 2 fokozatú meghajtás.

Műszaki adatok:
Csavar Ø (max.): 10 mm · Elektromos szerszám jellemzők: Akkuval,Hordtáskával · Elem-/akkutechnológia: Lítiumion · Feszültség: 18 V · Forgatónyomaték (max.): (lágy/kemény) 24/40 Nm · Forgatónyomaték fokozatok: 18+1 · Fúró Ø (max.): (Fa/fém) 35/10 mm · Fúrótokmány szorítási tartomány: 1 - 10 mm · Kapacitás (mAh, Ah): 2 Ah · Méret, hossz: 205 mm · Méret, magasság: 212 mm · Méret, szélesség: 75 mm · Szerszámbefogó: Gyorsszorító tokmány · Súly: 1.4 kg · Súly, megjegyzés: Akkuval · Termék típus: Akkus fúrócsavarozó · Típus: DD 18 · Töltési idő: 1 óra · Vele szállított akkuk száma: 1 · Váltó típus: 2 sebességfokozat · Üresjárati fordulat: (1./2. sebesség) 0 - 400/0 - 1400 fordulat/perc

Szállítás tartalma:
Akkus fúrócsavarozó · Lítiumion akku (2 Ah/18 V) · 1 órás gyorstöltő · Kettős bit · Műanyag hordtáska · Használati útmutató.