Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

PUMA Safety XCITE GREY LOW 643860-41 ESD biztonsági cipő S1P Méret: 41 Szürke, Kék 1 pár

Gyártó: PUMA Safety

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2113043

Rendelhető > 3-5 munkanap

42 990 Ft

db


Biztonsági cipők

Biztonsági cipő XCITE GREY LOW S1P ESD HRO SRC

Gumi talp MOTION
A 300 ° C-ig hőálló HRO gumi talp a legújabb futócipő-technológián alapul. Az átlós, csúszásgátló talpprofil széles flexibilis hornyokkal és eltérő alakú csapokkal garantálja az optimális mobilitást és a biztonságos talajérintkezést.

IMPULSE.FOAM középtalp
Végső kényelem hosszú munkanapon. Az innovatív IMPULSE.FOAM® középtalp két különböző sűrűségű energiával reagál minden lépésre. Ez megadja az IMPULSE-t. A FOAM® nemcsak visszanyeri az energiát, hanem biztosítja a maximális párnázást és a kiváló stabilitást.

Torziós vezérlő elem
A talp közepén lévő TPU torziós vezérlő elem támogatja a láb természetes gördülési mozgását és nagyobb stabilitást biztosít.

üvegszálas sapka
Az újonnan kifejlesztett csúcstechnológiájú üvegszálas orr-sapka óriási rugalmasságot és nagyobb szabadságot kínál az ujjak számára.

evercushion® BA
A nyitott pórusú poliuretán hab szállítja a nedvességet a lábtól, és a vízelnyelő és antibakteriálisan bevont felsőrésszel kombinálva biztosítja a tökéletes láb klimat. Az evercushion® BA lábágy állandó párnázást biztosít a rugalmasság elvesztése nélkül.

BIZTONSÁGI KÖNYV
KÉNYELMES LÉPÉS - A rendkívül rugalmas textilszövet tökéletesen alkalmazkodik a lábához, és úgy ül, mint egy zokni. A SAFETY KNIT® tengelye, a jó minőségű szintetikus szálak keveréke, nagy rugalmassága ellenére nagy rugalmasságot és lélegezhetőséget kínál.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Anyag: Termoplasztikus poliuretán · Anyag (talp): Gumi · Biztonsági fokozat: S1P · Méret: 41 · Szín: Szürke, Kék · Termék típus: ESD biztonsági cipő · Védősapka: Üvegszál · Záró rendszer (cipő): Cipőfűző