PUMA Safety Sierra Nevada Low 640730-39 Biztonsági cipő S3 Méret: 39 Barna 1 pár

Gyártó: PUMA Safety

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2113239

Rendelhető > 3-5 munkanap

41 990 Ft

db


Biztonsági cipők

Biztonsági cipő Sierra Nevada Low S3 HRO SRC

gumitalp
Durva kesztyűk és hőálló 300 ° C-ig - ez a kemény HRO gumi talp nagyszerűen néz ki, amire tervezték: optimális védelem és teljesítmény nedves vagy sáros talajon.

Ever.Flex
A sarokban lévő integrált leválasztási pont segíti a lábát az ideális érintkezés megtalálásában a sarok és a padló között minden lépésnél - a viselő súlya, magassága és lépéshossza alapján.

elveszett kényelem
Ez az ergonómikus alakú talp biztosítja a helyes illeszkedést és optimálisan támasztja alá a lábát. A perforáció, valamint a hidrofób és antibakteriális szövettakaró kiváló nedvességtartalmat biztosít, míg a sarok párnázó párnája kiváló ütéselnyelést biztosít.

üvegszálas sapka
Az újonnan kifejlesztett csúcstechnológiájú üvegszálas orr-sapka óriási rugalmasságot és nagyobb szabadságot kínál az ujjak számára.

Csipegő kupak
Különösen emelt felső sapka viselőinek, akik sokat térdelnek munkájuk során.

felsőrésszel
A zsírozott marhabőr robusztus, rendkívül tartós és speciális kezelése révén még nagyobb védelmet nyújt a nedvesség behatolása ellen. Ezenkívül megakadályozza a korai öregedést még apróbb gondozással is.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Anyag: Marhabőr · Anyag (talp): Gumi · Biztonsági fokozat: S3 · Méret: 39 · Szín: Barna · Termék típus: Biztonsági cipő · Védősapka: Üvegszál · Záró rendszer (cipő): Cipőfűző