PUMA Safety Amsterdam Mid 632240-39 Biztonsági csizma S3 Méret: 39 Fekete, Sárga 1 pár

Gyártó: PUMA Safety

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2113071

Rendelhető > 3-5 munkanap

42 990 Ft

db


Biztonsági cipők

Védőcipő Amsterdam Mid S3 SRC

TPU talp
Az egyedülálló, teljes egészében TPU-ból készült talp rendelkezik a kiváló minőségű labdarúgó-csizma elsőrendű teljesítményjellemzőivel, például az ultra-lapos talp kialakításával, kis súlyával, nagy rugalmasságával és tartósságával.

EVA csillapító párna
A sarokban lévő EVA párnázó párna elnyeli az ütéseket és ütéseket, amikor a sarkot felrakja.

evercushion® pro
Ennek a talpbetétnek a felépítése optimális párnázást biztosít a mozgás kezdetétől a végéig, ezáltal enyhíti a nyomászónákat. Lélegző és ezért kényelmes viselet a tartós textil felületnek és az elülső részben lévő perforációnak köszönhető.

alumínium kupakkal
Ugyanaz a védelem, mint az acél, de 50% -kal kevesebb súly. Az alacsony hővezető képesség miatt a lábujj területén nincs hideg folt, és a tágas illeszkedés biztosítja a kényelmes illeszkedést.

Toe védelem
A felemelt talpvédő védi a lábujj környékén lévő bőrt a kopás ellen, ha térdelést használnak.

felsőrésszel
Legalább 1,8 mm vastag nubukbőr használatával prémium prémium felső anyagból készül, amely puha és bársonyos felületén keresztül különleges kényelmet nyújt.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Anyag: Nubukbőr · Anyag (talp): TPU · Biztonsági fokozat: S3 · Méret: 39 · Szín: Fekete, Sárga · Termék típus: Biztonsági csizma · Védősapka: Alumínium · Záró rendszer (cipő): Cipőfűző