Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

E-csavarhúzó Wiha speedE® I electric

Gyártó: Wiha

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2249722

Rendelhető > 3-5 munkanap

82 990 Ft

db


Speciális csavarhúzók

E-csavarhúzó indítókészlet speedE® I elektromos

Bárki, aki naponta sok csavarkötést végez, pontosan tudja, mennyi időt vesz igénybe ez a helyzet, és hogy a csuklóját milyen súlyosan érinti állandó stressz. A világ első, a Wiha-ból származó eE-I csavarhúzóval ezek a problémák hirtelen a múlté! A speedE® I készülékkel legalább kétszer olyan gyorsan csavarja fel, mint egy hagyományos csavarhúzóval, és az anyagvédelemnek köszönhetően továbbra is teljes ellenőrzést gyakorol a meghúzási erő felett. 0,4 Nm-nél az anyag védelmére szolgáló elektromos tartó automatikusan kikapcsol, és a végső, kézi csavarhúzást kézzel is érzékenyen lehet végrehajtani. A díjnyertes SoftFinish fogantyú alakjának köszönhetően a speedE® I észrevehetően csökkenti az izmok, az inak és az ízületek megterhelését, ezért az AGR orvosok és gyógytornászok ajánlják. A beépített LED-es lámpa pontosan megvilágítja a csavart és a munkadarabot, amelyen dolgozik. Az e-csavarhúzó kicsi, kompakt alakjának köszönhetően hatékonyságot nyújt a mindennapi életben. A mellékelt standard 18500 akkumulátorral töltésenként legalább 800 csavarkötést lehet végrehajtani. A VDE tanúsítvánnyal ellátott slimBits-ekkel együtt a speedE® I teljes védelmet nyújt az elektrikusoknak mindennapi munkájuk során. Számos különféle slimBit profil kínál megoldást minden csavarprofilra.

Ideális szerszám minden csavarozási munkához, például aljzat összeszereléséhez, a vezérlőszekrényben végzett munkához, ipari karbantartáshoz és összeszereléshez, motoros eszközök, háztartási készülékek és háztartási gépek karbantartásához és javításához, ablak- és ajtószereléshez, fűtéshez, légkondicionálóhoz és szaniterberendezésekhez, valamint kerékpárok, motorkerékpárok és fűnyírók javításához. Kiválóan alkalmas háztartásba bútorok összeszereléséhez, javításához és egyéb csavarozási feladatokhoz a hobbi területén.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Már az egészsége · Növeli az irányítást · Teljes védelmet nyújt · Növeli a sebességet · Védje anyagát.

Műszaki adatok: Elhajtás: Kereszthornyú Pozidriv · Méret, hossz: 140 mm · Súly: 202 g · Termék típus: E-csavarhúzó · További műszaki adatok: Feszültség: 3.6 V · Kapacitás: 1,5 Ah · Alapjárati fordulatszám: 215 ford / perc · Védettség: IP44 · Töltési idő: 75 perc

Szállítás tartalma: 1x sebességű E-csavarhúzó fogantyú · 1x bites slimBit elektromos (34589), Pozidriv PlusMinus: SL / PZ1, hosszú bit: 75 mm · 1x töltő 18500 Li-Ion (41915) típusú akkumulátorhoz · 1x akkumulátor csomag 18500 Li-Ion (41914).