Logitech Gaming G560 LIGHTSYNC 2.1 Számítógép hangszóró Vezetékes 120 W Fekete

Gyártó: Logitech Gaming

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1678436

Rendelhető > 3-5 munkanap

102 990 Ft

db


A Logitech G560 Lightsync PC játékbeszélő

Játék alapú hang- és fényhatások
Audio megjelenítő
Erőteljes 240 wattos hang

A Logitech G560 LIGHTSYNC PC-s hangszórók egy teljesen új szintű hangintenzitást kínálnak. Ez a 2.1 hangszórórendszer reagál a játék műveleteire és zenéjére. Az effektusok testreszabhatók a közel 16,8 millió színű palettával és négy megvilágítási zónával: elülső vetítés és hátsó környező vetítés. A maximális teljesítmény 240 watt (120 W RMS) robbanásveszélyes, lefelé néző mélysugárzót és két műholdas hangszórót széles látószögű meghajtótekercsekkel éget a tiszta, tiszta hang érdekében. A DTS: X Ultra motor 3D térhatású hangot ad a PC-játékokból és a zenéből, így térbeli hangot teremt a magasabb szintű realizmushoz. A G560 rendszert több forráshoz lehet csatlakoztatni és kombinálni lehet velük: USB-csatlakozás, 3,5 mm-es aljzat és Bluetooth. A Logitech Easy-Switch ™ lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást akár 4 eszköz között.

LIGHTSYNC - RGB világítás, amely reagál a játékokra
Játék egy teljesen új szinten. A LIGHTSYNC RGB világítás révén teljesen elmerülhet a játék világában, számos játékszerhez automatikus játék alapú világítási effektusokkal. A LIGHTSYNC látványos fényhatásokat hoz létre, hogy hangsúlyozzák a robbanásokat, a bejövő ellenségeket, az elszenvedett károkat, a gyógyulást, az új világok látogatását és még sok minden mást.

MEGJEGYZIK A JÁTÉKOK ÚJ FÉNYET - A testreszabható RGB élmény a népszerű játékok számára
A játékvilág most az egész szobára kiterjeszthető. A játékfejlesztők az RGB SDK-nk segítségével programozzák az egyes játékok szín- és animációs hatásait. Ez azt jelenti, hogy a lélegzetelállító pillanatok, amelyekre a játékfejlesztők különös figyelmet fordítanak, hogy magukba kerüljenek az RGB-vel. Kedvenc játékai. Új fényben.

Játék a képernyőn - testreszabható képernyő-mintavevő, a szín hátterének a képernyőn túlmutató kiterjesztése érdekében
Válassza ki a képernyő bármely részét, és a Logitech Gaming Software (LGS) használatával rendelje hozzá a négy világítási terület egyikéhez. A G560 rögzíti a valós időben zajló eseményeket, és a hangszórók megvilágítását a képernyő színéhez igazítja. Ez fantasztikus környezeti megvilágítást tesz lehetővé, amely az egész szobát a játékélmény részévé teszi.

AUDIO VISUALIZER - a világításhoz igazítva a világítás a teljes színtartományban
A zene most is látható. Egyszerűen hozzon létre egy kapcsolatot Bluetoothon, a 3,5 mm-es aljzaton vagy az USB-kapcsolaton keresztül, és a beépített G560 Audio Visualizer aktívvá válik, és életre kelti a zenét. Az alapértelmezett hatás alacsony játék közbeni aktivitással egy pulzáló „légzéshatás” világítási mintázat. Ha a játékban nagy aktivitás van, a fényimpulzusok a játék működésével összhangban lépnek fel - a hátsó lámpák a basszust tükrözik, az előlapon lévő fények pedig a közép- és magasságot tükrözik. A megvilágítás és az effektusok az USB-kapcsolat és a Logitech Gaming Software segítségével állíthatók be.

ERŐS 240 VÍZHANG - Zökkenőmentes hangzáskép bármilyen helyzetből
A 240 watt (120 W RMS) csúcsteljesítmény robbanásszerű hatása táplálja a lefelé sugárzó mélysugárzót és a két műholdas hangszórót, amelyek könnyű, erős fém meghajtótekercsekkel vannak felszerelve. Ez a 2.1 hangszórórendszer minden részletet reprodukál, a játék és a zenefejlesztők szándéka szerint. És a hangszórók egyedi kialakításának köszönhetően, amely hatalmas háttérzajt tesz lehetővé, ez a különféle hangszempontból is hallható.

DTS: X ULTRA SURROUND SOUND - Az új generációs helyzetfüggő hangkimenet
A hang intenzitása pontosan a kívánt, a pontos helyzetfüggő audio átvitelhez, amely döntő játék-előnyt jelent. DTS: Az X Ultra technológia 3D-s hanganyagot hoz létre a videojátékokhoz, így a játék környezetének bármilyen helyzetéből jól láthatóan hallható. A DTS: Az X Ultra a többcsatornás zeneforrásokból, mint például az 5.1 Surround Sound vagy a 7.1 Surround Sound, valóban többdimenziós élményt nyújt. Az egyes hangcsatornák reprodukciója rendkívül egyedülálló a különösen magas szintű realizmus szempontjából.

A SZERKESZTŐ A SZENNYEN HANGOS ADATOKHOZ - Kompatibilis USB-csatlakozással, 3,5 mm-es aljzattal és Bluetooth-nal
Bővítse játéktechnikáját sokoldalú, könnyen használható audio megoldással. A G560 lehetőséget kínál különféle forrásokból történő csatlakoztatásra és audiojelek keverésére: USB, 3,5 mm-es aljzat és Bluetooth®. Az igaz digitális digitális audióhoz, a LIGHTSYNC RGB és a DTS: X Ultra® Surround Soundhoz USB-csatlakozás szükséges. A Logitech Easy-Switch ™ lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást akár 4 csatlakoztatott eszköz között.

LOGITECH JÁTÉKSZOFTVER - játékintegráció és testreszabható fényhatások
A játék alapú világítás automatikusan aktiválódik. Csak olvassa be a játékokat, hogy hozzáadja őket az LGS-hez, és a G560 teszi a többit. Az LGS lehetővé teszi a világítási effektusok és a világos színek audiovizuális megjelenítéshez történő beállítását, továbbá rendelkezik egy képernyőmintavevővel, amely leolvassa a képernyőn megjelenő pixeleket és dinamikus színbeállítást végez. Válassza ki a képernyő bármely részét, és rendelje hozzá a 4 terület egyikéhez: bal és jobb, elülső és hátsó. A G gomb felhasználható az egyéni parancsok aktiválására bármilyen alkalmazás számára.

FEJLESZTETT A HATÁROK FELHASZNÁLÁSÁRA - Az első ilyen jellegű RGB hangszóró
A játékok és a zene teljesen új módon tapasztalható meg. Hangszórónként két világítási zóna lehetővé teszi, hogy a hátsó vetítés intenzívebben elmerüljön a játékkörnyezetben, az előlapi világítás élénkebb és értelmesebb világítási effektusokat eredményez. Az LGS mintegy 16,8 millió szín testreszabását teszi lehetővé egy nagyon személyes stílushoz és a teljesen személyre szabott játékhoz. A programozható képernyő-mintavevő reagálhat a képernyőn zajló eseményekre, és a képernyő színét az egész helyiségre kiterjesztheti.

EGY GOMBOK NYOMÁSÁNAK MŰKÖDTETT KEZELŐSZEREK - Személyre szabott játékélmény
A G560 audiovezérlő központként is szolgál: a hangerőszabályzó a jobb oldali műholdas hangszóró tetején található. A Bluetooth párosítás egyetlen gombnyomással működik. Alapértelmezés szerint a programozható G-gomb átváltja a fényerősség beállításait és lehetővé teszi bármilyen funkció aktiválását, a játék speciális jártasától az audio alkalmazás indításához az LGS-en keresztül. A be / ki gomb is könnyen elérhető és a jobb műholdas hangszóró hátulján található.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Bluetooth 4.1-es verzió · Vezeték nélküli távolság akár 25 méterig, tiszta látótávolsággal · LIGHTSYNC RGB világítás · DTS: Az X Ultra technológia 3D-s hanganyagot hoz létre a videojátékokhoz.

Műszaki adatok: Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): USB, Fejhallgató (3.5 mm jack), Bluetooth · Csatornák (AV vevő): 2.1 · Fejhallgató csatlakozó: Igen · Frekvenciatartomány: 40-18000 Hz · Hangszórók száma: 2 · Szín: Fekete · Súly: 7 kg · Termék típus: Számítógép hangszóró · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett, USB-n keresztül üzemeltetett · Átviteli mód: Vezetékes · Össz RMS: 120 W · Üzemi feszültség: 230 V

Szállítás tartalma: 2 db szatellita hangszóró, Mélysugárzó tápvezetékkel, USB-kábel, Használati útmutató.

Rendszerfeltételek: Windows® 7, 8, 10, Mac OS X (DTS: X nem támogatott), USB-kapcsolat PC-hez vagy 3,5 mm-es audiocsatlakozás PC-khez és mobil eszközökhöz, Internet kapcsolat a Logitech Gaming Software és a DTS telepítéséhez: X