Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

3D VR szemüveg, virtuális valóság szemüveg Renkforce RF-VR1 RF-4388499

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1462833

Gyors szállítás > 1-3 nap

4 990 Ft

db


Virtuális valóság > VR szemüvegek

VR + AR szemüveg, Renkforce RF-VR1

Merüljön el a virtuális valóságban
Alkalmas 8,89 cm ... 15,24 cm-es (3,5" - 6") képernyő átmérőjű okostelefonokhoz
Beállítható lencsék (előre/hátra, balra/jobbra) a pupilla távolsághoz és a képélességhez
Számtalan app és tartalom elérhető okostelefonjához
3D támogatás
AR (Augmentend Reality) - virtuális tartalmak vetíthetők a valóságos környezetbe az okostelefon kamera segítségével

Merüljön el egy virtuális világban 360°-os körkörös nézettel
A Renkforce VR szemüveg lehetővé teszi a 360°-os világban megvalósított 3D nézetet az okostelefonjával együtt használva. Éljen át filmeket és játékokat testközelből és hagyja magát beszippantani a történésekbe. Számtalan virtuális valóság alkalmazás található iOS és Android rendszerekhez az App Store-ban és a Google Play-en.

360°-os videók - ezt az okostelefonjának kell hoznia
Ahhoz, hogy az okostelefon a VR szemüvegben minden fejmozgást észlelhessen, két érzékelőre van szükség: a gyorsulás érzékelőre és a giroszkópra. Minden telefonba be van építve egy gyorsulás érzékelő, ezzel történik meg pl. az automatikus képernyőforgatás. A giroszkóp G érzékelőként is ismert és mozgásérzékelőként szolgál.

Helyezze be egyszerűen az okostelefont és máris elmerülhet a virtuális valóságban
Az okostelefont egyszerűen az első fedélbe kell helyezni és kíméletesen rögzíteni. A habanyag puffer akadályozza meg a karcolódást. A Renkforce VR szemüveg 8,89 cm -15,24 cm (3,5" - 6") képernyő átmérőjű okostelefonokhoz alkalmas.

Augmented-Reality (AR) - virtuális tartalmak vetítése valós környezetbe
A valós világ az Augmented Reality segítségével elektronikusan előállított információkkal egészíthető ki. A Pokémon GO erre egy tipikus példa.
Az okostelefon kamera élőképén keresztül befoghatók az épületek és a kiállítási darabok, és máris megkaphatjuk a megtekintett dolgokról a legfontosabb információkat.
A televíziózásnál is még jobban bevon minket az AR: Így pl. a futballközvetítéseknél a szabadrúgás távolsága egy körrel vagy egy vonallal jelenik meg.

Kényelmes viselet.
Hosszabb virtuális valóságba merülésnél is alig tűnik fel, hogy VR szemüveget viselünk. A kis súlya valamint a kipárnázás kényelmes viseletet tesznek lehetővé. Az elasztikus és állítható hordpántnak köszönhetően biztonságosan illeszkedik, gyors fejmozgások esetén is.

Pupilla távolság (IPD) és látótávolság állítható
A szemtávolság nem minden embernél azonos. Ahhoz, hogy a Basetech 3D V szemüveg mindenki számára tökéletes képeket szállítson, a pupillatávolság egyedileg beállítható. Az ideális képélesség megtalálásához állítsa be egyszerűen a pupillatávolságot közvetlenül a szemüvegen.

Tisztító kendővel
A VR szemüveg valamint az okostelefon tisztításához egy tisztító kendővel szállítjuk. Ez nagyon jó tisztító teljesítményű, a legfinomabb koszrészecskéket is eltávolítja és mindig tiszta felületet hagy maga után.

Jellemzők:
Lencse: optikai lencse, nagy átvitel, nano bevonat technológia
Lencse anyag: gyanta
Média lejátszó: 3D videó lejátszás támogatás
Látószög beállítás: 76,5 - 85 mm
Pupilla távolság: beállítható (57 mm - 72 mm)
Beállítható látótávolság: +5 mm és -5 mm
Látószög: 90 fok

Műszaki adatok:
Alkalmas a következő kijelző méretekhez: 8,9 cm (3,5"),11,9 cm (4,7"),12,2 cm (4,8"),12,4 cm (4,9"),12,7 cm (5"),13,0 cm (5,1"),13,2 cm (5,2"),13,5 cm (5,3"),13,7 cm (5,4"),14,0 cm (5,5"),14,2 cm (5,6"),14,5 cm (5,7"),14,7 cm (5,8") · Szín: Fekete · Tartozék típus (játékkonzolok): Virtiális valóság szemüveg · További műszaki adatok: Méret (sz x ma x mé): 203 x 113 x 134 mm · Súly: 378 g

Szállítás tartalma:
Virtuális valóság szemüveg · Tisztítókendő · 2 db habanyag matrica készlet (1 készlet már felragasztva) · Használati útmutató.

Figyelem:
Kérjük, ügyeljen arra, hogy a kívánt app alkalmazások alkalmasak legyenek Virtual Realityhez. Pl. a Side by Side videókhoz kezdésnek tökéletes.