USB-s jelszótároló stick, Renkforce PM-01

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1593964

Rendelhető > 5-7 munkanap

10 990 Ft

db


Chipkártyaolvasó

USB-s jelszómenedzser stick, Renkforce RF-PM-01

Max. 100 internetes oldalhoz tartozó felhasználónevet és jelszót tárol el
Modern kódoló algoritmus véd az illetéktelen hozzáféréssel szemben
Jegyzet funkció max. 150 írásjelhez
Automatikus Logout - távollét esetén automatikusan kijelentkezik
Plug and Play, nem szükséges szoftver telepítés

Elfelejtette a felhasználónevet és jelszót?
Tárolja el max. 100 internetes oldalhoz tartozó felhasználónevét és jelszavát. Modern kódoló algoritmus (AES256, SEED 256, ARIA) véd minden egyes bevitelt az engedély nélküli (hardver-) hozzáféréstől. A tárolt weboldalak belépési adatait automatikusan beadhatja a fölérendelt "fő jelszó"-val (6-120 írásjel) védetten, anélkül, hogy átvinné a vágólapra vagy a keresőbe, mint a Mozilla Firefox.

Az egyedi és komplex jelszavak valósággá váltak
A vállalkozások és a háztartások informatikai biztonsága egyre fontosabbá válik a hatalmas hacker-támadások és az adatlopások idején. A BSI egyszerű tippeket kínál, például: változtassa meg jelszavát rendszeresen, használjon sok különböző betűt, számot és speciális karaktert. De ugyanolyan fontos: a Pro Account (conrad, amazon, ebay, varázslat, vállalati bejelentkezés) különböző jelszavakat kell használni. a komplex jelszavakra senki sem emlékszik, egészen ezidáig: A renkforce jelszókezelővel a max. 120 karakter hosszúságú összetett jelszavak is lehetségesek. Ez növeli a biztonságot a vállalati alkalmazottak és a privát Conrad fiókja számára.

Nagyfokú biztonság: Hitelesítés 2 lépésben
A stick üzembe helyezéskor lefuttat egy rövid programot. Csak ezzel a Plug-In-nel, személyes mester jelszavával és a stickkel férhet hozzá az eltárolt adatokhoz.

Jegyzet funkció
De ez még nem minden. Érzékeny adatok, mint pl. sorozatszámok, belépési adatok, titkos számok, PIN-ek vagy a nagymama titkos receptje. Mentesen el minden védendő adatot biztonságosan a renkforce jelszó menedzser segítségével. Ehhez 150 karakter áll a rendelkezésére.

Nem kell félnie ha elveszítette
Az érdekesség: Ha elveszítette, akkor sem kell aggódnia. Az előre kiválasztott mester PIN 6-szori hibás bevitele után a stick használhatatlanná válik. Multi-Plattform-Use – Minden jelszó mindig kéznél van, mivel a szükséges Plug-In rajta van a sticken, ezért a jelszó menedzsert a számítógépen és utazáskor a notebookon is használhatja.

Automatikus Logout
Ha néhány percig inaktív a számítógép, a jelszókezelő automatikusan kiléptet. Így biztos lehet abban, hogy senki nem fogja ellopni adatait. Itt akár oldalanként is beállíthatja a kívánt Time-Out időt.

Plug-and-Play - egyszerűen bedugni és indulhat is
A Plug-and-Play funkciónak köszönhetően nincs szükség telepítésre, a program megtalálható a jelszókezelőn. A végrahajtás elegendő.

Jogok egyszerű átadása
Ha továbbadja a terméket a hozzá tartozó fő jelszóval, könnyen átviheti a belépési adatokat számos weboldalra. Ez egy tökéletes megoldás személyi változás esetén. Lehetővé teszi a biztonságos, zavartalan átállást.

Biztonsági mentés a nyugalmunk érdekében
Készítsen biztonsági másolatot egyszerűen és gyorsan a profiljáról, így szükség esetén elérheti a renkforce tartalék jelszómenedzserrel.

Jellemzők:
Támogatott internetes kereső: Microsoft® Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Fierfox, QQ · Kódolási algoritmusok:256bit AES, SEED 256, ARIA · Auto-Login · Backup funkció · Plug & Play: szoftver telepítés nem szükséges · Karakterhossz: Mester jelszó: 6-120 karakter, weboldal jelszó: 120 karakter, jegyzet funkció belépőnként:150 karakter, felhasználónév: 300 karakter.

Műszaki adatok:
Alkalmazás: Jelszóvédelem · Méret, hossz: 26.3 mm · Méret, magasság: 78.9 mm · Méret, szélesség: 14 mm · Számítógép, multimédia csatlakozók: USB 2.0 · Súly: 13 g · További műszaki adatok: Tároló kapacitás: 2 MB
Kódolás: AES256, SEED 256, ARIA Security Hardware Engine · Típus: Jelszótároló

Szállítás tartalma:
Jelszómenedzser szoftverrel · USB védőkupak · Használati útmutató.

Rendszerfeltételek:
Min. Windows® 7