BakkerElkhuizen Evoluent 4 Bluetooth™ WLAN egér Optikai Fekete

Gyártó: BakkerElkhuizen

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1896981

Rendelhető > 3-5 munkanap

61 990 Ft

db


PC egerek és trackball-ek > Számítógépes egér, PC egér

Bakker Elkhuizen Evoluent 4 Bluetooth egér

Ergonomisch:Jó kar- és csuklótartás
Bluetooth:Még több szabadság és kényelem
Motorik:Az Evoluent 4 Bluetooth gyorsan és nagyon pontosan működik

Tudta, hogy az egér a leggyakrabban használt számítógépes kiegészítő? Ezért nagyon fontos a jó, ergonómikus egér használata.

Az Evoluent 4 Bluetooth egy függőleges egér. Mivel kézfogásban tartja az egeret, ne hajlítsa meg annyira a csuklóját, és fordítsa kevésbé az alkarját.
Az ergonómikus egér használata fájdalmat és problémákat okozhat a vállakon, az alkaron és a kezén. Függőleges egérrel kevesebb kellemetlenséget tapasztal.

A kéz " kézfogási pozíciója" miatt függőleges egér használatakor a csukló kevésbé hajlik oldalra és az alkar kevésbé befelé fordul (Schmid és mtsai., 2015). Ez kevesebb izmok aktivitását eredményezi az alkarban, mint egy standard egér használatakor (Quemelo & Vieira, 2013).

Egy tanulmány kimutatta, hogy függőleges joystick egér használata esetén az alkar, a csukló és a kéz panaszai gyorsabban csökkennek (Aarås et al., 2001).

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas (beviteli eszköz): Jobbkezesek számára · Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): Bluetooth · Felbontás (érzékelő): 800 dpi, 1300 dpi, 1800 dpi, 2600 dpi · Gombok száma: 6 · Méret, magasság: 81 mm · Méret, mélység: 106 mm · Méret, szélesség: 86 mm · Szín: Fekete · Súly: 195 g · Termék típus: WLAN egér · Átviteli mód: Bluetooth™ · Érzékelő típusa: Optikai