Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

DisplayPort 1.3 kábel, 1x DisplayPort dugó - 1x DisplayPort dugó, 1,8 m, fekete, Renkforce

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1574603

Rendelhető > 5-7 munkanap

5 990 Ft

db


Monitor kábelek

DisplayPort 1.3, csatlakozókábel 1,8 m, Renkforce

Monitor, kivetítő, számítógép/notebook csatlakoztatásához a DisplayPortra
Felbontás max. 7680 x 4320 pixel (8k), 30 Hz-nél
Tökéletesen árnyékolt a külső zavaró hatások ellen - kiegészítő ferrit maggal

Professzionális DisplayPort kábel, külső monitorok, TV-k vagy kivetítők csatlakoztatásához DisplayPorton keresztül. A képjelek átvitele mellett egy extra belső csatornával rendelkezik a hangátvitelhez.

Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.

Véd a nagyfrekvenciás zavarok ellen: Ferrit mag
Az olyan elektronikus készülékek, mint a számítógép, notebook vagy okostelefon, nagyfrekvenciás zavarokat keltenek. Ezek jelentősen befolyásolják az adatátvitel minőségét. Ezen zavarforrások csillapítására a kábelköpenyre ún. ferrit-magot vittek fel. Ez a speciális fém ötvözet az adatok tökéletes átviteléről gondoskodik.

Duplán védett külső zavarhatások ellen
A Renkforce DisplayPort csatlakozó kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.

Arany az adu
Az aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.

Vörösréz „inside“ (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

Jellemzők:
Támogat: 4K (3840×2160) @ 120 Hz és 24 bit-es színmélység
Támogat: 5K (5120×2880) @ 60 Hz és 30 bit-es színmélység
Támogat: 8K (7680×4320) @ 30 Hz és 24 bit-es színmélység

Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 30 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: Kijelző csatlakozó · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): DisplayPort dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): DisplayPort dugó · Dugó kivitel: Egyenes · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábel változat: DisplayPort 1.3 · Kábelhossz: 1.8 m · Szín: Fekete · Vezeték alkalmazás: TV, Monitor · Vezeték jellemzők: Aranyozatt érintkező,Ferritmaggal · Videó (optikai): 7680 x 4320 pixel · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás