Csatlakozókábel, USB-C™-ről HDMI-re 1,8 m, Renkforce

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1545995

Gyors szállítás > 1-3 nap

9 990 Ft

db


Monitor kábelek

Csatlakozókábel, USB-C™-ről HDMI-re, 1,8 m, Renkforce

Egy HDMI monitor csatlakoztatásához az USB-C™ portra
Támogat felbontást max.3840 x 2160 pixel-ig @ 60 Hz
Ideális Google Chromebook-hoz és Apple Macbook-hoz
Az átalakító nem igényel külső áramellátást (bus-powered)
Plug and Play, nem szükséges szoftver telepítés

Az aktuális notebookok és számítógépek gyakran egy USB-C™ csatlakozóval vannak ellátva. Az adatátvitel mellett ezen a csatlakozáson keresztül videó-jelek is kiadhatók. Ezzel az USB-C™-ről HDMI-re átalakító kábellel a HDMI-re alkalmas készülékek (pl. külső monitor, televízió vagy kivetítő) egészen egyszerűen csatlakoztathatók a PC-hez vagy Mac-hez.

ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 26/28/32/34 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: USB,HDMI · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): USB-C dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): HDMI dugó · Dugó kivitel: Egyenes · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábel változat: HDMI-High Speed · Kábelhossz: 1.80 m · Szín: Fekete · Vezeték alkalmazás: TV, Monitor · Videó (optikai): 3840 x 2160 pixel · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás