Monoprice Voxel 3D nyomtató

Gyártó: Monoprice

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2197560

Rendelhető > 3-5 munkanap

192 900 Ft

db


3D nyomtatók

Monoprice MP Voxel 3D nyomtató

Gyorscserélő fúvóka
Fűthető, levehető nyomólemez
Segített szintezés

A Voxel egy egyedülálló, könnyen használható és kezdőbarát 3D nyomtató, amely a 2,8 hüvelykes színes képernyőn megjelenített egyszerű menürendszerével 3D nyomtatást hoz a tömegekbe. A segített szintező rendszer egyetlen érintéssel érinti a kalibrálást az érintőképernyőn. A nyomtató fúvóka másodpercek alatt kicserélhető bármilyen szerszám nélkül. A nyomtató 8 GB beépített memóriával rendelkezik a 3D modellek tárolására Tartalmaz egy USB portot, vezeték nélküli LAN rádiót hotspot opcióval a számítógéphez való csatlakozáshoz, és egy beépített kamerát a nyomtatás megfigyeléséhez. A legjobb az, hogy a nyomtató teljesen be van szerelve a dobozba, és 3D-s modellek és izzóspirálok vannak rajta rögzítve. Ez lehetővé teszi, hogy a csomagolás után néhány percig felhasználhassa.


Gyorsan cserélhető fúvóka: Más 3D nyomtatókkal ellentétben, amelyekhez szerszámok és 20–40 perc szükséges a fúvóka cseréjéhez, a Voxel gyorscserélő fúvókával rendelkezik, amelyet másodpercek alatt kicserélhet anélkül, hogy bármilyen szerszám szükséges.

Fűthető, levehető nyomólemez: Az eltávolítható, rugalmas nyomólemez megkönnyíti a modell eltávolítását. Csak ki kell vennie és kissé meg kell hajlítania, hogy a modell kioldható a tartóból. Ha a nyomólemez sérült, akkor könnyen cserélhető. A második tányérprojekt befejezése után azonnal kicserélheti őket, hogy azonnal kinyomtassa. Ezenkívül a nyomólemez 60 ° C-ra melegíthető.

Segített szintezés: A segített szintezés lehetővé teszi a nyomtatóágy beállítását az érintőképernyő felületének egyszerű megérintésével.

Automatikus izzószál-adagoló: megkönnyíti az izzószál betöltését. Helyezze az izzószálat a nyomtató izzóspirál-portjába, majd érintse meg a " Filament betöltése" elemet a színes érintőképernyő menüben. Ezenkívül a beépített érzékelő érzékeli az alacsony izzósávokat és szünetelteti a futó nyomatokat, amíg az izzó újratölti.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas nyomtatószál átmérő: 1.75 mm · Dűzni átmérő: 0.4 mm · Max. nyomtatási magasság (Y): 150 mm · Max. nyomtatási mélység (Z): 150 mm · Max. nyomtatási szélesség (X): 150 mm · Méret, magasság: 400 mm · Méret, mélység: 405 mm · Méret, szélesség: 380 mm · Szoftver: MP FlashPrint · Súly: 9.0 kg · Termék típus: 3D nyomtató · Támogatott nyomtató anyagok: ABS, PLA

Szállítás tartalma: 1x 3D nyomtató, 1x izzószálak, 1x AC csatlakozókábel , 1x csavarhúzó, 1x fúvóka tisztító eszköz, 1 db belső hatszög kulcs, 1x csomag kenőanyag, 1x köszönöm kártya, 1x használati utasítás