Canon PIXMA TS3351 Színes tintasugaras multifunkciós nyomtató A4 Nyomtató, szkenner, másoló WLAN

Gyártó: Canon

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2176811


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: Nincs információ


Tintasugaras multifunkciós nyomtatók

Canon PIXMA TS3351 tintasugaras multifunkciós nyomtató WiFi-vel, fehér

3in1 - nyomtató, szkenner, fénymásoló
Készítsen és nyomtasson gyönyörű szegély nélküli fényképeket
Nyomtatási / szkennelési funkció okostelefonokhoz / táblagépekhez is
Magas nyomtatási felbontás 4800 x 1200 dpi
Egyszerű csatlakozás egy felhőszolgáltatáshoz a PIXMA Cloud Linknek köszönhetően
Az Apple AirPrint ™, a Google Cloud Print ™ és a Mopria (Android) támogatása
Opcionális XL festékek a gazdaságos nyomtatáshoz

Több, mint egy multifunkciós rendszer
Kompakt, megfizethető és funkcionális: A TS3551 WiFi-t, 3,8 cm-es fekete-fehér LCD és FINE nyomtatófejeket kínál tintával (az XL változatban is elérhető) az éles dokumentumszöveghez és az élénk megjelenésű szegély nélküli fényképekhez, akár 13 x 18 cm-ig.

Kompakt és a legjobb csatlakozással
A többfunkciós rendszer kiterjedt vezeték nélküli csatlakozási lehetőségeket kínál. Nyomtatás, szkennelés és felhő * hozzáférés a Canon PRINT alkalmazás segítségével, vagy nyomtatás az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) segítségével.

* A felhőbe szkennelés csak eredeti Canon festékek használata esetén érhető el.

Nyomtasson többet
A praktikus FINE nyomtatófejek tintával opcionálisan kaphatók XL verzióban, és meghosszabbítják az időt a következő tintacsereig.

Egyszerű beállítás
A Csatlakozás gomb lehetővé teszi a WiFi kapcsolatot egy gombnyomással, a 3,8 cm-es fekete-fehér LCD-t, az intuitív kezelést és az egyszerű beállítást - megkönnyítik az indítást.

Kreatív lehetőségek
Kipróbálhatja a 13 x 13 cm méretű négyzet alakú fotópapírunkat is, az öntapadó és a mágneses formátumú fotópapírt is, vagy használja ki az Easy-PhotoPrint Editor és a Creative Park számos kreatív lehetőségét.

Olcsó XL festékek
Az opcionális Canon XL nagykapacitású tintákkal akár 30% -ot spórolhat meg az oldalak nyomtatási költségeihez képest a normál tintához képest.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők:
Mitgelieferte Software: MP illesztőprogram, beleértve a szkennelési segédprogramot, az Easy-PhotoPrint Editor (letöltés).

Műszaki adatok:
Alkalmas (nyomtató): Szöveg-/dokumentum nyomtatás (színes),Szöveg-/dokumentum nyomtatás (fekete-fehér),Jó minőségű fotónyomtatás · Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): USB,WLAN 802.11 b/g/n · Direkt nyomtatás: Igen · Dokumentum behúzás: Nem · Duplex egység: Nem · Funkciók: Nyomtató, szkenner, másoló · Hozzávaló kiegészítők: Normál festékek
PG-545 (fekete)
CL-546 (színes)
Opcionális XL tinták
PG-545XL (fekete XL)
CL-546XL (XL szín) · Hálózat: Nem · Kapacitás (papír): 60 lap · Kijelző típus/felbontás: 3,8 cm-es mono LCD · Kivitel: Színes · Méret, magasság: 145 mm · Méret, mélység: 369 mm · Méret, szélesség: 435 mm · Nyomtatás memóriakártyáról: Nem · Nyomtatási sebesség (fekete): 7.7 S./perc · Nyomtatási sebesség (színes): 4 S./perc · Nyomtató jellemzők: WLAN képes,Airprintre alkalmas,Keret nélküli nyomtatás,Mono kijelző,Nyomtatás-/szkennelés funkció mobil készülékekhez,Közvetlen nyomtatás digitális kameráról (WLAN PictBridge) · Nyomás felbontás: 4800 x 1200 dpi · Nyomási technológia: Tintasugaras · Papír formátum (max.): A4 · Papírbemenetek száma: 1 · Papírkapacitás (1. rekesz): 60 lap · Szkennelési felbontás: 600 x 1200 dpi · Szkennelési formátum/szélesség (max.): 216 x 297 mm · Szín: Fehér · Termék típus: Színes tintasugaras multifunkciós nyomtató · WLAN: Igen

Szállítás tartalma:
Többfunkciós rendszer - PIXMA TS3351,2 FINE nyomtatófej tintával,Tápkábel,Seutp CD-ROM,Rövid utasítások és egyéb dokumentumok

Figyelem:
A gyártó a nyomtatókábelt nem szállítja a nyomtatóval!
Kérjük, rendelje meg egyszerre.