Digitus DA-90458 Monitor magasító Magasság tartomány: 71 ... 145 mm Fekete

Gyártó: Digitus

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2290137

Rendelhető > 3-5 munkanap

5 990 Ft

db


Bútorok > Íróasztal feltétek

Ergonómikus monitor emelkedő, állítható, max. 10 kg, fekete

A monitor magassága javítja a néző pozícióját, és helyet teremt az asztalán - a billentyűzet és az egér tárolóhelye a monitor állványa alatt.
A 10 kg teherbíró képességnek és a 40 x 28 cm méreteknek köszönhetően a képernyővédő 32 hüvelyk méretű monitorokhoz alkalmas - az állvány magassága 7,1, 10,8 és 14,5 cm között változtatható.
Az emelt monitorok használata pozitív hatással van a munkahely ergonómiájára, és így közvetlenül az egészségre is, mivel már nem kell folyamatosan leengednie a fejét.

Az ergonómikus monitorfelszállóval könnyen kezelhető terméket kap, mellyel az asztalát egyedileg megtervezheti. Az állvány moduláris felépítésének köszönhetően az állvány magasságát könnyen megváltoztathatja támasztó elemek hozzáadásával vagy eltávolításával. Az elülső részen van egy okostelefon és táblagép tartó is, amelyen nyílások vannak a töltéshez vagy a csatlakozókábelekhez.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Alternatív megoldásként használhatja az állványt a notebook magasabb pozíciójának beállításához, és külső egérrel és billentyűzettel együtt további monitor nélkül is elvégezhető.
Az asztallap egy 1,5 cm vastag fekete hordozólemezt tartalmaz, és teljes magasságban, az összes beépített modullal együtt, 1,5 kg teljes tömeggel rendelkezik.
A táblagép és az okostelefon az elülső részen áll

Műszaki adatok: Anyag: Fa, műanyag bevonatos, Műanyag · Felszerelhető kijelzők száma: 1 · Kijelző mérethez alkalmas (tartomány): 25,4 cm (10") - 81,3 cm (32") · Magasság (max.): 145 mm · Magasság (min.): 71 mm · Munkafelület mélysége: 280 mm · Munkafelület szélessége: 400 mm · Méret, mélység: 280 mm · Méret, szélesség: 400 mm · Szerelési mód: Felszerelhető, Álló, Asztali, Asztal fölött · Szín: Fekete · Tartó típus: Álló, Merev, Állítható magasságú · Tartóerő (max.): 10 kg · Termék típus: Monitor magasító · További műszaki adatok: Maximális magasság: 14,5 cm
Az állványmodul magassága: 3,7 cm
Asztallap vastagsága: kb. 1,5 cm
Maximális teherbírás: 10 kg
Méretek: L 40 x SZ 28 x H 14,5 cm
Súly: 1,5 kg
Szín: fekete
Anyaglemez: fa (mázas)
Anyag lábak: műanyag · Vezeték nélküli töltő funkció: Nem · Íróasztal feltét jellemzők: Ívelt kijelzőkhöz alkalmas

Szállítás tartalma: 1 x monitor emelkedő, 12 x állványmodulok, 4 x alapelem, 1 x szerelési útmutató