Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Logitech MX Master 3 Advanced WLAN egér Optikai Ergonómikus, Üvegfelület, Beépített görgetőkerék Grafit

Gyártó: Logitech

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2176157

Rendelhető > 3-5 munkanap

56 990 Ft

db


Beviteli eszközök > PC egerek és trackball-ek

Logitech MX Master 3 Advanced Bluetooth® / vezeték nélküli egér

Szupergyors, elektromágneses Magspeed egérkerék
4000 DPI Darkfield érzékelő - üvegfelületeken is használható
Csatlakoztasson legfeljebb 3 készüléket Bluetooth vagy Unifying segítségével
Kényelmes, ergonómikus forma
Akár 70 nap az élettartam gyors töltéssel

A DESIGN MEGFELELIK
Az MX Master 3 a pontosságot és a korlátlan potenciált képviseli. A Master sorozat legfejlettebb egérét hirdetőknek és programozóknak tervezték - tegyen meg mindent, amire gondol.

Görgessen 1000 soron keresztül 1 másodpercen belül
Megtaláltuk a kereket. Az elektromágneses görgetés a vadonatúj MagSpeed ™ kerékkel elég pontos ahhoz, hogy megakadályozzuk a pixelt tökéletesen és elég gyorsan, hogy másodpercenként 1000 vonalat tudjon átmenni. Ez is szinte csendes. A géppel forgácsolt acél kiváló tapinthatóságot és elengedhetetlen súlyt biztosít a dinamikus tehetetlenséghez, amelyet érez, de nem hall.

ERGONÓMIAI FORMA INTUITÍV SZABÁLYOZÁSRA VONATKOZIK
Kényelmesen dolgozhat, miközben tökéletesen ergonómikus formája van a kezének. Légy intuitívabb, kreatívabb és produktívabb ideális helyzetben az előre / hátra és a gesztus gombokkal és egy új hüvelykujj-kerékkel.

GYORSABBAN MŰKÖDIK APP-SPECIFIKUS BEÁLLÍTÁSOKKAL
Testreszabhatja az MX Master 3 alkalmazást, és konfigurálhatja a munkafolyamat minden lépését.
Az MX Master 3 szinte bármilyen alkalmazásban testreszabható. Gyorsabban dolgozik a népszerű alkalmazások, például az Adobe Photoshop®, az Adobe Premiere Pro, a Final Cut Pro ™, a Google Chrome ™, a Safari ™, valamint a Microsoft Word®, Excel®, PowerPoint® és Edge, előre konfigurált beállításaival is.

Gesztus gomb
A gesztusparancsok használatához kattintson és tartsa lenyomva a gombot az egér mozgatása közben.

MAGSPEED ™ KERÉK
A görgetőkerék automatikusan soronkénti görgetéstől szabadon görgethetővé vált, amikor gyorsabban görget.

ÜZEMMÓD GOMB
Kattintson arra, hogy manuálisan váltson a lépésmozgatás és a szabad futás között.

ELŐRE ÉS HÁTRA
Váltás előre és hátra a tökéletesen elhelyezett gombokkal.

HUMPUSKERÉK
Görgessen vízszintesen a hüvelykujjkerék enyhe mozgatásával.

TÖBB SZÁMÍTÓK, EGY MX MASTER 3
A több számítógépet zökkenőmentesen vezérelheti az áramlást lehetővé tevő MX Master 3 segítségével, egyszerűen mozgatva az egérmutatót a képernyő szélén. Az MX Master 3 minden mozgást követ, még a Windows® és a MacOS operációs rendszerek között is. Szöveget, képeket és fájlokat könnyedén továbbíthat a számítógépek között - egyszerűen lemásolhatja és beillesztheti ***.

Gyorsabb beolvasás - gyakorlatilag bármilyen felületen
Az MX Master 3 gyorsabb és ötször pontosabb, mint egy egyszerű egér * - minden alkalommal eltalálja a jobb oldali pixelt. A Logitech Darkfield ™ szkennelés lehetővé teszi a szkennelést gyakorlatilag bármilyen felületen - akár üvegben is **** - az első osztályú 4000 DPI pontossággal.

GYORS TÖLTÉS az USB-C-n keresztül
Az MX Master 3 akár 70 nap energiát is igénybe vehet teljes töltéssel - és egy perc gyors töltés három órás használatot eredményez *****. A készülék feltöltéséhez használja a mellékelt USB-C töltő kábelt.

ÖSSZES MŰKÖDÉSI RENDSZEREK
Az MX Master 3 Windows, Mac és Linux® ****** operációs rendszerekkel használható.

Könnyen kapcsolható
Párosítsa az egeret legfeljebb három eszközzel, és könnyedén válthat közöttük az Easy-Switch ™ gomb megnyomásával. Így használhatja az MX Master 3 készüléket laptopjára, magán számítógépére és irodai számítógépére.

KÖRNYEZETI KOCKÁZATOS CSOMAGOLÁS
Az MX Master 3 csomagolása kizárólag FSC®-tanúsítással ellátott papírból áll. A termék előző generációjához képest 90% -kal kevesebb csomagoló műanyagot használnak, és a CO2-kibocsátás 25% -kal csökkent.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas (beviteli eszköz): Jobbkezesek számára · Beviteli készülék jellemzők: Ergonómikus, Üvegfelület, Beépített görgetőkerék · Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): Bluetooth, Rádiójel vezérlésű, 2,4 GHz · Felbontás (érzékelő): 4000 dpi · Gombok száma: 7 · Méret, magasság: 51 mm · Méret, mélység: 124.9 mm · Méret, szélesség: 84.3 mm · Szín: Grafit · Súly: 141 g · Termék típus: WLAN egér · További műszaki adatok: Darkfield szenzor · Tápellátás: Lítiumion akku (beépített) · Átviteli mód: Bluetooth™ · Érzékelő típusa: Optikai

Szállítás tartalma: egér, USB-s vevő, USB-C töltő kábel (USB-A-USB-C), Használati útmutató

Figyelem: * Összehasonlítva a normál Logitech egérrel, elektromágneses görgetőkerék nélkül ** Összehasonlítva a Logitech MX Master 2S-rel, telepített Logitech Options szoftverrel és aktivált Sima görgetéssel *** Szüksége van a Logitech Options szoftverre, amely letölthető a www.logitech.com/options oldalon *** * Az üvegfelületnek legalább 4 mm vastagnak kell lennie. ***** Az akkumulátor élettartama a felhasználástól és a környezeti feltételektől függ.
****** Az érzékelő, az egérkerekek és az egérgombok a leggyakoribb Linux-verziókban támogatottak, további illesztőprogramok nélkül.
******* A vezeték nélküli távolság az operációs környezettől és a számítógép konfigurációjától függ.