Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Logitech MX Master 2S WLAN egér Lézer Újratölthető, Ergonómikus Grafit

Gyártó: Logitech

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1561375

Rendelhető > 3-5 munkanap

48 990 Ft

db


Beviteli eszközök > PC egerek és trackball-ek

Logitech® MX Master 2S - grafit

Kiváló minőségű kialakítás, kényelmes és praktikus forma
Gördítõkerék automatikus sebességszabályozással
Három csatlakozási lehetőség: rádió, Bluetooth vagy USB
4000 dpi lézerérzékelő
Egyszerű kapcsoló technológia akár 3 eszközhöz
Majdnem minden felületen működik
Az akkumulátor élettartama akár 70 nap
Egyedi hüvelykujj
Jobbkezesek számára

REVOLUTIONÁLIS ELLENŐRZÉS Több számítógép segítségével
A Logitech zászlóshajója az energiafelhasználóknak és hozzáértő szakembereknek nyújt optimális vezérlési élményt, akik a termelékenységre és a hatékonyságra koncentrálnak. Az MX Master 2S mindezt a Logitech Flow technológiának köszönhetően biztosítja, amely lehetővé teszi két számítógép zökkenőmentes vezérlését egyetlen egérrel, valamint a tartalom másolását és beillesztését köztük. Más fejlett funkciókkal és fantasztikus kialakítással együtt rendkívül egyszerű használatot és pontos, testreszabható kezelőszerveket biztosít.

KÖNNYEN MŰKÖDIK SZÁMOK SZÁMÍTÓKON
Használja ki az MX Master 2S minden lehetőségét a Logitech Flow-val a teljesen zökkenőmentes munka érdekében több számítógépen. Az egérmutatót legfeljebb három számítógépen áthelyezheti, és akár szöveget, képeket és fájlokat másolhat és beilleszthet az egyik számítógépről a másikra.

SZENNYEZÉS MINDEN FELÜLETEN
A legkiválóbb egér megérdemli a legjobb nyomkövető technológiát. Ezért fejlesztették ki az MX Master 2S vadonatúj 4000 dpi-es precíziós érzékelővel, amelynek szkennelése gyakorlatilag bármilyen felületen működik, még az üvegen is.

GYORS TÖLTÉS
Csatlakoztassa az MX Master 2S-t a számítógéphez a mikro-USB töltőkábel segítségével, és 3 percen belül fel van töltve, és készen áll a teljes napi működésre. A teljes töltés akár 70 napig is tarthat.

HIPERHATÉKONY SZABÁLYOZÁS
Görgessen át a hosszú dokumentumokon és a webhelyeken még gyorsabban és kényelmesebben. A görgetőkerék sebességszabályozással lehetővé teszi az automatikus váltást a pontos és a hipergyors görgetés között. Az oldalsó kerék rövid csúsztatása megváltoztatja a görgetés irányát fentről lefelé és oldalra.

KÖNNYEN KAPCSOLATOS ÉS KÉT KAPCSOLATOS LEHETŐSÉGEK
Csatlakoztassa az MX Master 2S-t a szállításhoz kapott Logitech Unifying vevőkészülékkel, vagy a Bluetooth® Low Energy technológián keresztül. Párosítson akár 3 eszközt a Logitech Easy-Switch ™ technológiájával, és válthat közöttük egy gombnyomással.

KÉZI KÉZI KÉNYELMEZÉSI TERV
A tökéletesen kontúros, kézműves kivitel tartja a kezét és a csuklóját kényelmes és természetes testtartásban. A könnyen elérhető gomboknak és kerekeknek köszönhetően a sima és pontos vezérlés előnyeit élvezheti.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Érzékelőtechnika: Darkfield ™ érzékelő, névleges érték: 1000 dpi, minimális és maximális érték: 200 dpi és 4000 dpi (50 dpi lépésekben állítható be) · Vezeték nélküli távolság: 10 m · Technológia: Fejlett 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia

Műszaki adatok: Alkalmas (beviteli eszköz): Jobbkezesek számára · Beviteli készülék jellemzők: Újratölthető, Ergonómikus · Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): Bluetooth, USB, Rádiójel vezérlésű · Felbontás (érzékelő): 4000 dpi · Gombok száma: 6 · Méret, magasság: 49 mm · Méret, mélység: 126 mm · Méret, szélesség: 86 mm · Szín: Grafit · Súly: 145 g · Termék típus: WLAN egér · Tápellátás: Lítium-polimer akku (beépített) · Átviteli mód: Bluetooth™ · Érzékelő típusa: Lézer

Szállítás tartalma: Unifying vevő, Micro USB töltő kábel, Használati útmutató.

Rendszerfeltételek: USB-kapcsolat vagy Bluetooth®, Internetkapcsolat, Bluetooth®: Windows® 8 vagy újabb / Mac OS X 10.10 vagy újabb, Egységesítő vevő: Windows® 7 / Mac OS X 10.10 vagy újabb