Renkforce USB / DVI Csatlakozókábel 3.00 m Aranyozatt érintkező Fekete [1x USB-C™ dugó - 1x DVI dugó, 24+1 pólusú]

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2267956

Rendelhető > 3-5 munkanap

10 990 Ft

db


Csatlakozókábelek > HDMI kábelek, monitorkábelek

Renkforce USB-C ™ a DVI 24 + 5pol-hoz. Csatlakozókábel 3 m

Egy DVImonitor csatlakoztatásához az USB-C™ portra
Támogat felbontást max.1920 x 1080 pixel-ig @ 60 Hz
Az átalakító nem igényel külső áramellátást (bus-powered)
Plug and Play, nem szükséges szoftver telepítés

Az aktuális notebookok és számítógépek gyakran egy USB-C™ csatlakozóval vannak ellátva. Az adatátvitel mellett ezen a csatlakozáson keresztül videó-jelek is kiadhatók. Ezzel az USB-C™-ről DVI-re átalakító kábellel a DVI-re alkalmas készülékek (pl. külső monitor, televízió vagy kivetítő) egészen egyszerűen csatlakoztathatók a PC/notebookhoz.

Gegen Störeinflüsse von außen doppelt geschützt A Renkforce USB-C / DVI kábele többször árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a kiváló minőségű árnyékolás védelmet nyújt a külső interferencia, például a párhuzamosan fektetett tápkábelek ellen, és garantálja az interferenciamentes adatátvitelt még kedvezőtlen körülmények között isKupfer „inside“ A kábel legfontosabb alkotóeleme a belső vezető anyag megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

Arany az aduAz aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatok gyors és tartós továbbításátROHS und REACH konform Minden Renkforce kábel és adapter megfelel az EU ROHS és REACH irányelveinek. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 32/24 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: USB, DVI · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): USB-C™ dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): DVI dugó, 24+1 pólusú · Dugó kivitel: egyenes · Jel folyásirány (dugó A, dugó B-re): unidirekcionális · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábel változat: DVI-D Dual Link · Kábelhossz: 3.00 m · Szín: Fekete · Termék típus: TV, Monitor Csatlakozókábel · Vezeték alkalmazás: TV, Monitor · Vezeték jellemzők: Aranyozatt érintkező · Videó felbontás (optikai): 3840 x 2160 pixel · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás