Renkforce Kijelző csatlakozó Csatlakozókábel 1.50 m Aranyozatt érintkező Fekete [1x DisplayPort dugó - 1x DisplayPort dugó]

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2290933

Rendelhető > 3-5 munkanap

2 290 Ft

db


Csatlakozókábelek > HDMI kábelek, monitorkábelek

Renkforce DisplayPort - HDMI csatlakozókábel1.50 m

Jobb illeszkedés a falra szerelt készülékekhez a 90 fokos szögeknek köszönhetően
Támogatja a 4K 60Hz-et
Támogatja a HDCP 2.2 / EDID / 3D / Dolby MAT / DTS HD-t

A dupla árnyékolású DisplayPort kábel ideális a számítógép vagy notebook képernyő tartalmának DisplayPort csatlakozással történő csatlakoztatásához a monitorhoz.

Gegen Störeinflüsse von außen doppelt geschützt A Renkforce DisplayPort csatlakozókábele többször árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.

Arany az aduAz aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.

Vörösréz " inside" Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 30 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: Kijelző csatlakozó · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): DisplayPort dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): DisplayPort dugó · Dugó kivitel: egyoldalt hajlított · Frekvencia (max.): 60 Hz · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábel változat: DisplayPort 1.2 · Kábelhossz: 1.50 m · Szín: Fekete · Termék típus: TV, Monitor Csatlakozókábel · Vezeték alkalmazás: TV, Monitor · Vezeték jellemzők: Aranyozatt érintkező · Videó felbontás (optikai): 3840 x 2160 pixel · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás