Renkforce Kijelző csatlakozó / HDMI Csatlakozókábel 3.00 m Aranyozatt érintkező Fekete [1x DisplayPort dugó - 1x HDMI dugó]

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2273843

Rendelhető > 3-5 munkanap

7 990 Ft

db


Csatlakozókábelek > HDMI kábelek, monitorkábelek

renkforce DisplayPort - HDMI csatlakozókábel3.00 m

Támogatja akár 4K 60Hz dupla árnyékolást és csavart másokat Aranyozott érintkezők és érintkezők

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

A kétszeresen árnyékolt DisplayPortról HDMI-re átalakító kábel kiválóan alkalmas arra, hogy a DisplayPort csatlakozóval rendelkező számítógép vagy notebook képernyő tartalmát egy HDMI csatlakozóval rendelkező monitorra/televízióra továbbítsa.

Gegen Störeinflüsse von außen doppelt geschützt A Renkforce DisplayPort csatlakozókábele többször árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.

Arany az aduAz aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.

Vörösréz " inside" Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 30 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: Kijelző csatlakozó, HDMI · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): DisplayPort dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): HDMI dugó · Dugó kivitel: egyenes · Frekvencia (max.): 60 Hz · Jel folyásirány (dugó A, dugó B-re): unidirekcionális · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábel változat: HDMI-Standard, DisplayPort 1.1 · Kábelhossz: 3.00 m · Szín: Fekete · Termék típus: TV, Monitor Csatlakozókábel · Vezeték alkalmazás: TV, Monitor · Vezeték jellemzők: Aranyozatt érintkező · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás