RJ45 Hálózat Hosszabbítókábel CAT 5e U/UTP 0.50 m Zöld Védővel Basetech

Gyártó: Basetech

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1911341

Rendelhető > 3-5 munkanap

1 090 Ft

db


Hálózati kábelek > 1-1 bekötött hálózati kábel

Basetech CAT5e U / UTP hálózati kiterjesztés (kábel + csatlakozó)0.50 m Zöld

Ideális a meglévő hálózati kábelek hosszabbítására, az otthoni- vagy irodai kábeles hálózatokban
Alkalmas akár 100 Mbit / s adatátviteli sebességre
Max.100 MHz üzemi frekvenciát tesz lehetővé

Hosszabbítsa meg kényelmesen hálózatát. Ezzel a hosszabbítóval a rövid hálózati vezetékek probléma nélkül hosszabbítóhatók. Az 5e kategória (CAT 5e) specifikációjának köszönhetően 100 Mbit / s sebességű gyors átviteli sebesség érhető el. Ideális az Internet szörfözéséhez.

Beépített védelem a kábelhez
A Basetech hálózati kábelnek speciális védelme van a retesz számára. Így akadályozza meg, hogy a kábel kihúzásakor a fül letörjön és így a kábel használhatatlanná váljon.

Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Reteszelővédő feszültségmentesítő a csatlakozón

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 26 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: CCA · Csatlakozó típus: RJ45 · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 alj · Dugó kivitel: egyenes · Halogénmentes: Nem · Kábel kivitel: Hosszabbítókábel · Kábelhossz: 0.50 m · Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 5e · Szín: Zöld · Termék típus: Hálózati kábel, patchkábel · Vezeték alkalmazás: Hálózat · Vezeték jellemzők: Védővel · Árnyékolás (hálózati kábel): U/UTP