RJ45 Hálózat Csatlakozókábel CAT 5e U/UTP 10.00 m Szürke Védővel Basetech

Gyártó: Basetech

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2269096

Rendelhető > 3-5 munkanap

990 Ft

db


Hálózati kábelek > 1-1 bekötött hálózati kábel

Basetech CAT5e U / UTP hálózati kábel10.00 m Szürke

Vezetékes otthoni vagy irodai hálózatokhoz
Ideális arra, hogy hálózati komponenseket csatlakoztassunk a vezetékes hálózatba
Alkalmas akár 100 Mbit / s adatátviteli sebességre
Max.100 MHz üzemi frekvenciát tesz lehetővé

Univerzális hálózati kábel a hálózati komponensek csatlakoztatásához egy útválasztóhoz, tápvezetékhez vagy javítópulthoz. Az 5e kategória (CAT 5e) specifikációjának köszönhetően akár 100 Mbit / s gyors átviteli sebesség érhető el. Ideális az Internet szörfözéséhez.

Beépített védelem a kábelhez
A Basetech hálózati kábelnek speciális védelme van a retesz számára. Így akadályozza meg, hogy a kábel kihúzásakor a fül letörjön és így a kábel használhatatlanná váljon.

Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Reteszelővédő feszültségmentesítő a csatlakozón

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 26 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: CCA · Csatlakozó típus: RJ45 · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 dugó · Dugó kivitel: egyenes · Halogénmentes: Nem · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábelhossz: 10.00 m · Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 5e · Szín: Szürke · Termék típus: Hálózati kábel, patchkábel · Vezeték alkalmazás: Hálózat · Vezeték jellemzők: Védővel · Árnyékolás (hálózati kábel): U/UTP