Bitfenix Áram Hosszabbítókábel [1x ATX tápdugó, 4 pólusú - 1x ATX tápcsatlakozó alj, 4 pólusú] 45.00 cm Piros, Fekete

Gyártó: Bitfenix

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1516067

Rendelhető > 3-5 munkanap

3 290 Ft

db


Csatlakozókábelek > Számítógép tápkábel

BitFenix 4 tűs ATX12V kiterjesztés 45 cm

4 tűs ATX12V hosszabbító kábel textil hüvelyekkel és csatlakozókkal
Egy ujjú

A BitFenix kábel sajátossága egy textilhüvely használata. Ez jóval jobb minőségű, mint a szokásos műanyag verziók, nagyon szorosan szőtt, teljesen átlátszatlan és puha. Ezenkívül mindegyik kábelt külön-külön egy hüvely borítja.
Ez egy 4 tűs ATX12V hosszabbító kábel, hüvelyekkel és csatlakozókkal. Csatlakoztat egy 4-tűs dugaszt egy 4-tűs aljzathoz, de nem kompatibilis a 4 + 4-es vagy 8-tűs EPS12V csatlakozóval.
A kívánt optikai hatás elérése érdekében: 1. a normál 4-pólusú kábelt el kell rejteni és 2. a ház többi kábelét szintén ki kell cserélni a megfelelő, azonos színű BitFenix verzióra.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: PCI · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): ATX tápdugó, 4 pólusú · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): ATX tápcsatlakozó alj, 4 pólusú · Dugó kivitel: egyenes · Kábel kivitel: Hosszabbítókábel · Kábelhossz: 45.00 cm · Szín: Piros, Fekete · Termék típus: Áram Hosszabbítókábel · Vezeték alkalmazás: Áram · Vezeték jellemzők: Gesleeved