Bitfenix Áram Hosszabbítókábel [1x ATX tápdugó, 24 pólusú - 1x ATX tápcsatlakozó alj, 24 pólusú] 30.00 cm Fekete

Gyártó: Bitfenix

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1516021

Rendelhető > 3-5 munkanap

5 990 Ft

db


Csatlakozókábelek > Számítógép tápkábel

BitFenix 24 tűs ATX kiterjesztés 30 cm

24 tűs ATX hosszabbító kábel fekete textil hüvelyekkel és csatlakozókkal
Egy ujjú

A BitFenix kábel sajátossága egy textilhüvely használata. Ez jóval jobb minőségű, mint a szokásos műanyag verziók, nagyon szorosan szőtt, teljesen átlátszatlan és puha. Ezenkívül mindegyik kábelt külön-külön egy hüvely borítja.

Ez egy 24 tűs ATX hosszabbító kábel fekete hüvelyekkel és csatlakozókkal. Ennek megfelelően egy 24-tűs dugaszt egy 24-pólusú aljzathoz csatlakoztatja. Ezek kompatibilisek a kombinált 20 + 4-pólusú csatlakozással, de a tiszta 20-pólusúval nem.
A kívánt optikai hatás elérése érdekében 1. a normál ATX kábelt el kell rejteni és 2. a ház többi kábelét szintén ki kell cserélni a megfelelő, azonos színű BitFenix verzióra.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Anyag: textil hüvely · egy hüvely

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: Alaplap · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): ATX tápdugó, 24 pólusú · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): ATX tápcsatlakozó alj, 24 pólusú · Dugó kivitel: egyenes · Kábel kivitel: Hosszabbítókábel · Kábelhossz: 30.00 cm · Szín: Fekete · Termék típus: Áram Hosszabbítókábel · Vezeték alkalmazás: Áram · Vezeték jellemzők: Gesleeved