4 port USB 3.0 hubUSB Type-C ™ csatlakozóAlumínium házzal Renkforce Alumínium

Gyártó: Renkforce

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1414468


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: 2021.06.23.-tól


Átkapcsolók és hubok > USB hubok, csatlakozó elosztó

renkforce 4 portos USB 3.0 alumínium hub USB Type-C ™ adapterrel

Négy további USB 3.0 portot biztosít
Adatátviteli sebesség: max.5 GB/s
A LED-ek egyszerű státuszfelügyeletet tesznek lehetővé
Elegáns alumínium házban
Powered by USB vagy külső hálózati adapter (nem tartozék)
USB C™ típusú átalakítóval

A klasszikus alumínium házban lévő Renkforce 4-portos USB 3.0 Hub-nal négy további USB-porttal felszerelheti számítógépét vagy laptopját. A rendkívül gyors hub támogatja az USB 3.0 szabványt, max. 5 GB/s adatátviteli sebességgel. A hub bus-powered, ami azt jelenti, hogy a tápellátása a számítógépről vagy a notebookról történik.

Tökéletesen felkészülve a jövőre
Az új típusú számítógépek és notebookok az USB C típusú csatlakozót használják az adatátvitelhez. Ahhoz, hogy az USB 3.0 hubot ezekhez a készülékekhez is használni lehessen, egy USB-C-ről USB-A-ra átalakítóval szállítjuk. Így a hub pár mozdulattal felkészíthetők a jövőre.

SuperSpeed USB 3.0
Gyorsítsa meg az adatforgalmat és csatlakoztassa az USB merevlemezét, digitális kameráját vagy kamkorderét USB 3.0 csatlakozón keresztül számítógépéhez. Az olyan nagy adatmennyiségek, mint pl. HD filmek és fényképek, mindössze néhány másodperc alatt továbbíthatók, max. 5 Gbit/s sebességgel. Az USB 2.0-hoz képest tízszeres adatátviteli sebességet tesz lehetővé.

Minden számítógéppel működik
A 4 Port Hub telepítése szellő: egyszerűen csatlakoztassa az elosztót a számítógéphez. Akár Windows, Mac vagy Linux – a hubot minden operációs rendszer automatikusan felismeri és telepíti. Ahhoz, hogy a teljes sebességet használni tudja, a számítógépének rendelkeznie kell USB 3.0 csatlakozóval.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Beépített hosszú USB kábel (0,2 m)
Plug & Play támogatás
Lefelé kompatibilis USB 2.0 és USB 1.1 készülékekkel
Hot-Swap-ra alkalmas

Műszaki adatok: Kimenetek száma: 4 x · Kimeneti csatlakozók (számítástechnika/multimédia): USB 3.2 (1. generáció) (USB 3.0) · Méret, magasság: 16 mm · Méret, mélység: 35 mm · Méret, szélesség: 113 mm · Szín: Alumínium · Súly: 69 g · Termék típus: USB 3.2 hub · További műszaki adatok: Interfész PC csatlakozás: C típusú USB 3.0 csatlakozó · Tápellátás: USB-n keresztül üzemeltetett, Dugasztápegységről (opcionális) · Átkapcsoló/elosztó jellemzők: Alumínium házzal

Szállítás tartalma: USB 3.0 hub, USB C típusú átalakító, Használati útmutató.

Rendszerfeltételek: Min. Windows® XP, Mac OS 10.2 vagy újabb.

Kapcsolódó termékek