Rádiójel vezérelt ébresztőóra, fekete, TFA 60.2537.01

Gyártó: TFA

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1555099

Rendelhető > 3-5 munkanap

18 990 Ft

db


CHARGE-IT rádiójel vezérlésű ébresztőóra USB-s töltő funkcióval

Töltő funkció
Rövid idejű alvás

A TFA CHARGE-IT rádiójel vezérlésű ébresztőórával a pontos idő és a dátum mellett a helyiség klímát is szemmel tarthatja. A háttérmegvilágított színes kijelző sötétben is jól leolvasható. Különlegessége a beépített töltő funkció USB csatlakozóval rendelkező készülékekhez valamint a rövididejű alvás funkció.

Töltő funkció:
Az okostelefonok és tabletek manapság már nagyon nagy teljesítménnyel bírnak, viszont gyakran kell őket tölteni. Gyakran nincs kéznél a megfelelő töltő. A CHARGE-IT egyszerre 2 db USB-s töltő csatlakozót kínál, 1 és 2 Amperrel, mobil készülékek töltéséhez. Az optimális töltési kényelemhez a legtöbb Android készülékhez (mikro USB) és Apple termékhez (Lightning csatlakozó) való adapterrel szállítjuk.

Rövididejű alvás funkció:
A napközbeni sziesztázás jelentősen növeli a teljesítőképességet és a koncentrációt. A beépített rövididejű alvás időzítő gondoskodik az időben történő felkeltésről. Így a stresszes időszakokban is fitt maradhat és új erőt meríthet. A rövid alvás ideje közvetlenül egy gombbal beállítható és kész!

Optimálisan kezdje a napot:
A különböző ébresztés funkciók (egyszeri, hét napjai, hétvége) a nap pontos indításáról gondoskodnak. És ha nem szeretne rögtön felkelni, a szundi funkcióval később újraébresztetheti magát.

Jellemzők:
Rádiójel vezérlésű óra dátummal és a hét napjával (6 nyelven)
Légnedvesség és hőmérséklet kijelzés a helyiség klímájának
felügyeletéhez
Három különböző ébresztő funkció
Időzítő a rövid alvás funkcióhoz
Egyedileg beállítható szundi időtartam

Műszaki adatok:
Bázisállomás tápellátás: 2 db mikroelem (nem szállítjuk vele) · Funkciók: 24 órás kijelzés,Riasztás,Belső páratartalom,Belső hőmérséklet,Dátum,A hét napjainak kijelzése,Visszaszámláló/Időzítő,Állítható időzőnák,Vétel kijelzése,Színes kijelző,Rádiójel (DCF77),Töltöttség kijelzés · Ház anyaga: Műanyag · Házszín: Fekete · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): Digitális · Kivitel: Rádiójel vezérlésű · Méret, magasság: 133 mm · Méret, mélység: 61 mm · Méret, szélesség: 95 mm · Mérési tartomány (belső hőmérséklet): 0 ... +50 °C · Páratartalom mérési tartomány: 1 ...99 % · Riasztási idők: 1 · Számlap/kijelző szín: Fekete · További műszaki adatok: Színes kijelző
Töltő funkció USB-s készülékekhez, két USB csatlakozóval · Típus: Ébresztőóra

Szállítás tartalma:
Rádiójel vezérlésű ébresztőóra,Hálózati adapterrel és töltőkábellel,Mikro USB csatlakozóval és Lightning adapterre,Használati útmutató.