Testanalizálós digitális személymérleg max. 200 kg, szürke, Soehnle Shape Sense Profi 300

Gyártó: Soehnle

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1557731


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: Nincs információ


Shape Sense Profi 300

Prémium test-analízis (BIA) a pontosan mért test értékekhez
Atléta üzemmód az ambíciózus sportolók kalóriaszámításához
Az egyedi testzsír-, testvíz- és izom hányad pontos mérése a legjobb edzési eredményekhez

Ambíciózus sportolóként szeretné ellenőrzése alatt tartani a fontos test-értékeit, és mindig ismerné szeretné az aktuális kalóriafogyasztását? Akkor a Soehnle Shape Sense Profi 300 testanalizáló mérleg a tökéletes fitnesz edző Ön számára. A mdern mérleg BIA prémium mérési módszerrel határozza meg precízen az egyedi testzsír-, testvíz- és izomhányad mértékét és kiszámítja a személyes Body Mass Index (BMI) értéket. A napi kalóriafogyasztásról is tájékoztatja a Shape Sense Profi 300: a beépített atléta üzemmód minden tevékenységi szinthez a helyes fogyasztást szállítja - a nagyon aktív sportolók számára is, akik legalább 10 intenzív edzéssel töltött órával rendelkeznek hetente. Rendkívül motiváló: Az összes releváns adatot automatikusan kiértékel és megjelenít. Egy 9 szegmenses skálán a normál értékhez viszonyítva jeleníti meg a saját értékeinket a jobb viszonyítás céljából. Az összes adat kiválóan leolvasható az extra nagy, megvilágított LC kijelzőről. Továbbá az analizáló mérleg intelligens személy memóriája max. 8 személyt ismer fel és az adott test értékeken kívül max. 200 kg-ig jeleníti meg 100 g-os léptékkel a testsúlyt. Ahhoz hogy stabilan és biztonságosan álljon, az XXL méretű fellépő felület rendkívül erős biztonsági üvegből készült, ezt egészítik ki a csúszásmentes lábak. Rendkívül kényelmes a be- és kikapcsoló funkció is: A mérleg közvetlenül a rálépés után kapcsol be, majd a mérést követően automatikusan kikapcsol. Így a vele szállított elemek élettartama napi kétszeri használat mellett akár 3 év. Optikailag is megnyerő a Shape Sense Profi 300: az elegáns formatervezése egy olyan modern tartozékká teszi, ami minden fürdőszobában megállja a helyét.

Jellemzők:
Prémium test-analízis (BIA) a pontosan mért test értékekhez
Atléta üzemmód az ambíciózus sportolók kalóriaszámításához
Az egyedi testzsír-, testvíz- és izom hányad pontos mérése a legjobb edzési eredményekhez
Extra nagy, megvilágított LC kijelző a súly legjobb leolvashatóságához, rossz fényviszonyok esetén is (számjegy magasság: 4,5 cm)
BMI számítással a saját súlyunk jobban viszonyítható a normál értékhez
Kényelmes, automatikus felhasználó felismerés 8 személyhez
Lapos kivitel a különösen biztonságos mérlegre álláshoz
Extra nagy fellépő felület a különösen kényelmes mérlegeléshez
Nagyon nagy teherbírás, maximálisan 200 kg (100 g-os pontossággal)
Kényelmes, automatikus mérleg bekapcsolás közvetlenül rálépéskor
Nagyon energiatakarékos az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően
Biztosan áll a csúszásgátolt lábakon
Azonnal használatra kész, a vele szállított elemeknek köszönhetően
3 év garancia

Műszaki adatok:
Anyag (álló felület): Biztonsági üveg · Automatikus személy felismerés: 8 · Memóriahelyek: 8 · Mérlegkapacitás (max.): 200 kg · Mértékegység: kg,lb,st · Mérési tartomány (max.): 200 kg · Pontosság: 100 g · Szín: Szürke · Testanalizáló funkciók: Súly,Kalória,Testzsír,Testvíz,Izomtömeg · Tápellátás: 3 db mikroelem · Típus: Analizáló mérleg

Szállítás tartalma:
Testanalizáló mérleg (elemekkel),Használati útmutató.

Kapcsolódó termékek