Seeed Studio Érzékelő modul Alkalmas: Seeeduino

Gyártó: Seeed Studio

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2227384

Rendelhető > 3-5 munkanap

11 990 Ft

db


A Boschnak köszönhetően most költséghatékony és nagy pontosságú környezeti érzékelőnk van, a Grove - Temp & Humi & Barometer érzékelő (BME280).
Az új BME280 érzékelőn alapul, amely még jobb, mint a Grove Barométer-érzékelőben használt BMP280 és a többi korábbi verzió, például a Grove Barométer-érzékelőben használt BMP180 (BMP180).
A modul nem csak a légköri nyomás és hőmérséklet pontos mérését teszi lehetővé, hanem a környezeti páratartalmat is. A légnyomás 300 hPa és 1100 hPa közötti tartományban mérhető ± 1,0 hPa pontossággal, míg az érzékelő tökéletesen működik -40 és 85 ° C közötti hőmérsékleten, ± 1 pontossággal. Ami a páratartalmat illeti, akkor a páratartalom értéke kevesebb, mint 3%.
Mivel a nyomás mérése és a nyomás magasságban történő változásai nagy pontosságot mutatnak, ± 1 méter pontossággal kiszámolhatjuk a magasságot, ami szintén precíz magasságmérőt tesz.
Egy másik nagyszerű dolog ebben a modulban az, hogy Önnek nem is kell aggódnia az I2C ütközések miatt, mert mind I2C, mind SPI interfészeket kínál.
Az SPI használatához egyszerűen oldja le a hátoldalán lévő kötési párnákat. Ha I2C-vel dolgozik, akkor a kártya 2 I2C-címet is megad, amelyeket kiválaszthat, ahogy szeretné.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas: Grove · Breakout alaplap típus: Barométer érzékelő