Joy-it Linker Kit elektronikai készlet Arduino számára tokban

Gyártó: Joy-it

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2253984

Rendelhető > 3-5 munkanap

28 990 Ft

db


Joy-it Linker Kit elektronikai készlet Arduino számára tokban

Kísérletezzen és fejlesszen forrasztás nélkül
Alaplap Arduino számára (Uno / Mega)
Rögzített csatlakozók
Legfeljebb 21 modul csatlakoztatható
A készlet könnyen bővíthető, mert kompatibilis az összes Linker Kit termékkel
Komplett készlet érzékelőkkel, kapcsolókkal és kijelzővel
Beleértve az esetet

Az ARDUINO családhoz tartozó Linker-KIT alapkészlet számos érdekes alkalmazást kínál Önnek. A speciális plug-in eljárás kiküszöböli a komplex forrasztási munkák szükségességét, és professzionálisan és kísérletileg egyaránt tökéletesen használható.
A kiváló minőségű berendezések bármikor kibővíthetők az egyedileg elérhető alkatrészekkel. Végezzen el különféle projekteket és kísérleteket a Linker Kit táblákkal. Mérje meg a hőmérsékletet, a fényt, a mozgásokat vagy akár a mágneses tereket a rendelkezésre álló kapcsolókészlet-érzékelőkkel. A különféle Linker Kit LED táblák tökéletesen kombinálhatók a rendszerrel annak jelzésére, hogy mikor teljesül egy állapot vagy egy határérték. A joystick, nyomógomb, potenciométer és érintőérzékelő táblák alkalmasak bevitelre. Az alap egy málna a kapcsolódó Linker Kit alaplaphoz kapcsolódóan. A Linker Kit táblák egymáshoz vannak csatlakoztatva a Linker Kit csatlakozókábelekkel, amelyek különféle hosszúságban kaphatók. Egyszerűen vigye magával a programozást. Például különféle LED táblákat lehet hozzárendelni a hőmérsékleti érzékelőhöz, 0–15 ° C - kék LED világít, 16–30 ° C - sárga LED világít, 30 ° C-tól - piros LED világít.

A letöltési területen részletes utasításokat talál a programozási példákkal. Így azonnal elindulhat, és nagyszerű eredményeket érhet el.

A szett egy tartós tokban kerül szállításra.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Eszköz típus: Kísérletező készlet

Szállítás tartalma: Alaplap Arduino számára, Gombmodul, Hangjelző modul, 5x kábel, Digitális kijelző modul, Hall érzékelő modul, RGB LED modul, Fényérzékelő modul:, Mozgásérzékelő modul, Hőmérséklet-érzékelő modul, Koffer