Bal oldali készlet Málna alapkészlet tokban

Gyártó: Joy-it

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2253983

Rendelhető > 3-5 munkanap

29 990 Ft

db


Bal oldali készlet Málna alapkészlet tokban

Bővített elektronikai alapkészlet minden málna számára
Kísérletezzen és fejlesszen forrasztás nélkül
Rögzített csatlakozók
Analóg / digitális konverter (ADC MCP-3008) 8 analóg csatornával
Legfeljebb 12 modul csatlakoztatható
1x I2C + 1x UART (soros kommunikáció)
A készlet könnyen bővíthető, mert kompatibilis az összes Linker Kit termékkel
Komplett készlet érzékelőkkel, kapcsolókkal és digitális kijelzővel

A Linker-KIT alapkészlet a Málna családhoz nagyszerű érdekes alkalmazási lehetőségeket kínál Önnek. A speciális plug-in eljárás kiküszöböli a komplex forrasztási munkák szükségességét, és professzionálisan és kísérletileg egyaránt tökéletesen használható.
A kiváló minőségű berendezések bármikor kibővíthetők az egyedileg elérhető alkatrészekkel. Végezzen el különféle projekteket és kísérleteket a Linker Kit táblákkal. Mérje meg a hőmérsékletet, a fényt, a mozgásokat vagy akár a mágneses tereket a rendelkezésre álló kapcsolókészlet-érzékelőkkel. A különféle Linker Kit LED táblák tökéletesen kombinálhatók a rendszerrel annak jelzésére, hogy mikor teljesül egy állapot vagy egy határérték. A joystick, nyomógomb, potenciométer és érintőérzékelő táblák alkalmasak bevitelre. Az alap egy málna a kapcsolódó Linker Kit alaplaphoz kapcsolódóan. A Linker Kit táblák egymáshoz vannak csatlakoztatva a Linker Kit csatlakozókábelekkel, amelyek különféle hosszúságban kaphatók. Egyszerűen vigye magával a programozást. Például különféle LED táblákat lehet hozzárendelni a hőmérsékleti érzékelőhöz, 0–15 ° C - kék LED világít, 16–30 ° C - sárga LED világít, 30 ° C-tól - piros LED világít.

A letöltési területen részletes utasításokat talál a programozási példákkal. Így azonnal elindulhat, és nagyszerű eredményeket érhet el.

A készlet praktikus, erős tokban érkezik.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Eszköz típus: Fejlesztői kezdő készlet

Szállítás tartalma: Alaplap, gombmodul, RGB LED, hangjelző, mozgásérzékelő, fényérzékelő, előcsarnok érzékelő, digitális kijelző, hőmérséklet-érzékelő, 8 csatlakozókábel, tok