JBL Harman Flip 6 Bluetooth hangfal Vízálló Rózsaszín

Gyártó: JBL Harman

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2481144

Rendelhető > 3-5 munkanap

66 990 Ft

db


XXX

JBL Flip 6 - hordozható vízálló hangszóró

Hangos, erőteljes hangzás
IP67 víz- és porálló
12 óra lejátszási idő
Pimasz dizájn
Tényleg gyorsítson a PartyBoosttal
JBL hordozható alkalmazás
USB töltés védelem
Vezeték nélküli streamelés Bluetooth-on keresztül
Környezetbarát csomagolás


Erős hangzás minden kalandhoz
A te kalandod. A hangsávod. Az erős JBL Flip 6 erőteljes JBL Original Pro Sound hangzást biztosít kivételes tisztasággal, köszönhetően a kétutas hangszórórendszernek, amely egy optimalizált versenypálya-meghajtóból, különálló magassugárzóból és két erős mélyhangsugárzóból áll. Ez a nagy teljesítményű, mégis könnyen hordozható hangszóró víz- és porálló, így bárhová magával viheti, bármilyen időjárás esetén is. A 12 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően pedig bulizhat a nap lenyugvásáig – vagy újra felkeléséig –, bárhová is visz a zene. Használja a PartyBoost több kompatibilis hangszóró csatlakoztatásához. A Flip 6 számos hideg színben kapható.

Hangos, erőteljes hangzás
A ritmus a JBL Flip 6 2-utas hangszórórendszerrel folytatódik, amelyet úgy terveztek, hogy hangos, kristálytiszta, erőteljes hangzást adjon. Versenypályás mélysugárzója kivételesen alacsony és középső frekvenciákat biztosít, míg a különálló magassugárzó éles, tiszta magas frekvenciákat produkál. A Flip 6 két optimalizált passzív radiátorral is rendelkezik a mély basszus érdekében, a Harman fejlett algoritmusával finomhangolva.

IP67 víz- és porálló
Az úszómedencéhez. A parkért. A JBL Flip 6 víz- és porálló az IP67 szerint, így bárhová magával viheti.

12 óra lejátszási idő
Ne aggódjon olyan apróságok miatt, mint például az akkumulátor töltése. A JBL Flip 6 akár 12 óra lejátszási időt kínál egyetlen töltéssel.

Pimasz dizájn
Az erőteljes hang és a merész dizájn találkozik. Kiváló hangzás, de könnyen hordozható a design minden egyéni stílushoz illeszkedik. Helyezze függőlegesen vagy vízszintesen, és válasszon számos izgalmas szín közül.

Tényleg gyorsítson a PartyBoosttal
A PartyBoostnak köszönhetően párosíthat két PartyBoost-kompatibilis JBL-hangszórót a sztereó hangzás érdekében, vagy több PartyBoost-kompatibilis JBL-hangszórót csatlakoztathat a buli elindításához.

JBL hordozható alkalmazás
Maximalizálja hangélményét a JBL Portable alkalmazással. Kaphat frissítéseket és terméktámogatást közvetlenül a telefonján. Ezután oldja fel a funkciókat, erősítse fel a hangot vagy optimalizálja a mélyhangokat, hogy teljes mértékben irányíthassa hangját.

USB töltés védelem
Problémamentes töltés. A JBL Flip 6 USB-C töltésvédelmet kínál. Ez azt jelenti, hogy ha a port vizet, sót vagy egyéb vegyi anyagokat észlel, egy emlékeztető hang figyelmezteti, hogy húzza ki a csatlakozót.

Vezeték nélküli streamelés Bluetooth-on keresztül
Csatlakoztasson akár 2 okostelefont vagy táblagépet vezeték nélkül a hangszóróhoz, és felváltva élvezze az eredeti JBL Pro hangzást.

Környezetbarát csomagolás
A JBL elkötelezett a fenntarthatóbb, környezetbarát csomagolás mellett. A Flip 6 újrahasznosítható papírdobozba van csomagolva, beleértve a belső héjat is. A műanyag függő címke több mint 90%-ban újrahasznosított, a külseje pedig szójatintával van nyomtatva.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Akku üzemidő (max.): 12 óra · Bemeneti csatlakozók: Bluetooth · Bluetooth: 5.1 · Hordozható hangfal jellemzők: Vízálló · Kimeneti teljesítmény: 20 W · Méret, magasság: 68 mm · Méret, mélység: 72 mm · Méret, szélesség: 178 mm · Szín: Rózsaszín · Súly: 550 g · Tápellátás: Akkuról üzemeltetett · Vezeték nélküli töltő funkció: Nem · Átviteli mód: Bluetooth™

Szállítás tartalma: 1x JBL Flip 6, 1x Type-C USB-kábel, 1 db rövid útmutató, Biztonsági adatlap