Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Aktív monitor hangfal 20.32 cm 8 ESI audio Unik 08+ 140 W 1 db

Gyártó: ESI audio

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1880093

Rendelhető > 3-5 munkanap

142 900 Ft

db


Monitor hangfalak, aktív

ESI Unik 08+ Studio Monitor

Teljesítmény RMS: 2 x 140 W
20,32 cm (8 hüvelyk) Kevlar mélysugárzó
Dönthető EQ a rugalmas frekvencia-beállításhoz

Aktív referencia stúdió monitor
Az uniK 08+ referencia stúdiómonitor a németországi intenzív fejlesztési munka eredménye. Kiváló minőségű 5 " -es Kevlar mélysugárzójával, speciális magnetosztatikus magas frekvenciájú hangszórójával és számos további fejlesztéssel, összehasonlítva a sikeres uniK 08 előddel, az uniK 08+ új minőségi szintet határoz meg osztályában. Ezáltal az uniK 05+ gyorsan és egyszerűen nélkülözhetetlen részévé válik a stúdió környezetében. Az uniK 08+ referencia stúdiómonitor egy széles sávú hangszóró, amelynek frekvenciavála a kompakt házban teljesen új fejlesztésű, alacsony zajszintű jelfeldolgozással és erősítő elektronikával, az alacsony impedanciájú technológiát alkalmazva, a mélységbe is kiterjed. Két Mos-Fet teljesítményerősítő bi-amp módban garantálja a magas fordulatszámot és a gyors impulzus viselkedést. A korrekciós hálózat és a hangszabályozás a girátor technológiával klasszikus LC elemeket szimulál, és selymes meleg hangjellemzőikkel hosszú és fáradtságtalan hallgatási élményt biztosítanak. A hangjelzés egyetlen vezérlővel történő beállítása egyedi. Ez nagyon egyszerűvé teszi a térbeli akusztikai feltételekhez való alkalmazkodást, és a hangnak a saját tónusokhoz való igazítását. Két további, finom felbontású vezérlés lehetővé teszi a magasabb és alacsonyabb pontok további célzott korrekcióját. A szintet egy pontos hangerőszabályzóval állítják be, és a szokásos módon nem egyszerű hangerőszabályzóval. A keresztezést szintén átalakították a jobb lépésválasz és a jobb fázisgörbe érdekében, biztonságos teljesítménykorlátozással. A magnetosztatikus magassugárzót szintén felülvizsgálták: a használt membrán rendkívül alacsony tehetetlensége mellett egy speciális belső csillapítás biztosítja a jobb linearitást. Magas határfrekvenciát kínál kiváló tranziensekkel és finom dinamikával.
A Kevlar kompozit membránjával megegyező hangszóró biztosítja merevségével ellenőrzött, dugattyú alakú lengési viselkedést, amely garantálja a jó és erőteljes basszust, nagy mélységgel. Egy másik tulajdonság a beépített gumival ellátott és az egyénileg állítható magasságú lábak: Ezek nemcsak a nem kívánt rezgések jelentős csökkentésére szolgálnak, hanem lehetővé teszik a monitor hangszórójának minden irányba történő döntését is. Ez azt jelenti, hogy mindig beállíthatja az optimális sugárirányt, amely nagyon fontos a közeli mezőben. Egy másik különlegesség a kapcsolható készenléti funkció. Az uniK 05+ földi emelő kapcsolóval is rendelkezik. A mélysugárzó réz színű membránjával és a kiváló minőségű matt fekete ház elülső oldalával az uniK 05+ referencia stúdió monitor szintén vizuális fénypontja.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Az audió anyag kiváló mélység-osztályozása nagyon alacsony önzaj Tilt-EQ a rugalmas frekvencia-beállításhoz kiegészítő vezérlők a helyiség beállításához külön-külön állítható magasságú, gumírozott lábakkal A / B osztályú erősítők: 70 W + 70 W-os mélysugárzók: 8 " -es Kevlar membrán (mágnesesen árnyékolt) csengőhangok: magnetosztatikus tweeterek rendkívül alacsony tömeg Φ49 x 26 mm frekvenciaválasz: 37Hz - 25kHz bemeneti impedancia: 27,2kOhm (szimmetrikus) / 13,6kOhm (aszimmetrikus) keresztezési frekvencia: 3,2kHz SPL: 105 dB, csúcs: 108 dB bemenetek: XLR / jack 6,3 mm-es kombinált csatlakozás , szimmetrikus / aszimmetrikus Erősítés-szabályozás: -14 ~ 0dB ~ +14 A helyiségbeállítás vezérlése: Karakter: -6 ~ 0dB ~ +6 Alacsony: -5 ~ 0dB ~ +5 Magas: -5 ~ 0dB ~ +5 Mélyhang reflex nyílás hátul A földi emelő kapcsolójának készenléti funkciója kikapcsolható. Kijelző: többszínű LED elülső részén: be (narancssárga), készenléti állapotban (piros) lábak: 4 gumival és magasságban külön állítható.

Műszaki adatok: Csatlakozók: XLR bemenet, 6,3 mm-es jack bemenet · Frekvenciatartomány: 37-25,000 Hz · Hangnyomás (max.): 108 dB · Hangszóró méret (cm): 20.32 cm · Hangszóró méret (coll) (szatelita): 8 coll · Méret, magasság: 352 mm · Méret, mélység: 319 mm · Méret, szélesség: 252 mm · Szín: Fekete · Súly: 8.1 kg · Teljesítmény (RMS): 140 W · Teljesítmény (max.): 280 W · Termék típus: Aktív monitor hangfal