Crown XLS 2002 Nagy teljesítményű erősítő RMS teljesítmény kimeneti csatornánként 4 Ohm-nál: 650 W

Gyártó: Crown

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1406093

Rendelhető > 3-5 munkanap

252 990 Ft

db


PA erősítők, végfokok

CROWN XLS 2002 PA POWER erősítő

PA erősítő 2x650 wattmal 4 ohmnál
Semleges hang, kiváló dinamika, hatalmas magasság
Könnyű súlya 4,9 kg

A Crown XLS 2002 digitális PA erősítő, 2x350 watttel, 4 ohmnál. Semleges hangot, kiváló dinamikát és hatalmas teret biztosít. A modern D osztályú technológiának köszönhetően az erősítő nagyon könnyű. Mindenki, aki rendszeresen szállítja, részesül előnyben az alacsony súly (3,9 kg). A Crown XLS2002 exkluzív DriveCore chippel van felszerelve. Ez biztosítja a maximális teljesítményt, ugyanakkor energiatakarékos módon működik. Az alvó üzemmód és a külső energiakapcsoló további energiát takarít meg, és így költségeket. Az erősítő működtethető 2, 4 vagy 8 ohmmal, és egyhídű 4 vagy 8 ohmmal. A ventilátor hőmérséklete szabályozott és alig hallható. Ezért a Crown XLS 2002 alkalmas akusztikusan érzékeny telepítésekhez, mint például B. a házimoziban vagy az egyházakban. Egyéb jellemzők: magas és aluláteresztő szűrők csatornánként, korlátozók a hangszórók védelmére, " zárolási mód" a helytelen működés ellen, valamint kiterjedt védelmi áramkörök az állandó és biztonságos működéshez. A Crown XLS 2002 ideális erősítő PA rendszerekhez, kis klubokhoz, diszkókhoz, az AV területhez, mozihoz vagy házimozihoz, templomokhoz, iskolákhoz, városházához és többcélú csarnokokhoz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A nagy energiahatékonyság megtakarítja az elektromos energiát. · A hatalmas helyiség torzíthatatlan és semleges hangot biztosít. · Minden csatornában egy korlátozó védi az erősítőket és a hangszórókat a szintcsúcsoktól. · A védőáramkörök megbízható működési biztonságot garantálnak túlterhelés, túlmelegedés vagy rövidzárlat esetén.

Műszaki adatok: Csatlakozók: XLR bemenet, Csavaros szorítók, Speakon alj · RMS teljesítmény csatornánként 2 Ohm-nál: 1050 W · RMS teljesítmény csatornánként 8 Ohm-nál: 375 W · RMS teljesítmény kimeneti csatornánként 4 Ohm-nál: 650 W · Súly: 4.9 kg · Termék típus: Nagy teljesítményű erősítő · További műszaki adatok: Magasság: 2 U
Beépítési mélység: 27,2 cm