MIDI csatlakozó ESI audio M4U EX

Gyártó: ESI audio

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1880079


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: Nincs információ


Podcasting, audió interfészek

ESI M4U EX midi interfész

USB 3.0 MIDI interfész
USB-elosztóval
8 midi port
Nincs szükség sofőrre

8 portos USB 3.0 MIDI interfész USB elosztóval
Az M4U eX egy kompakt, mégis nagyon erős USB 3.0 MIDI interfész 8 MIDI porttal. A 8 port mindegyike felhasználható MIDI bemenetként vagy MIDI kimenetként, így nemcsak a klasszikus MIDI interfészek, például a 4 bemenettel és 4 kimenettel rendelkező ismert előd modellek, hanem más konfigurációk is cserélhetők ki: Például Legfeljebb 8 kimenet vagy 8 bemenet használható egyszerre, vagy például 6 kimenet és 2 bemenet és bármilyen más kombináció. A legjobb dolog az, hogy az egész automatikusan megtörténik a jelek felismerésével, azaz a „helytelen” huzalozás nem lehetséges az M4U eX készülékkel. Az M4U eX nem csupán az első MIDI interfészek egyike, amely USB 3.0 interfésszel rendelkezik, hanem USB 3.0 elosztót is kínál 3 csatlakozással más USB eszközökhöz, például szoftver dongokhoz, USB billentyűzetekhez és másokhoz. A készüléket központi interfészként használhatja az összes MIDI és USB eszközhöz. Az osztálykompatibilis eszköz USB-n keresztül is működik, további tápegység nélkül is, szükség esetén a mellékelt tápegység is használható. A Windows 7 / 8.1 / 10-hez és a macOS-hoz kompatibilis hardver nem csak a tökéletes időzítést és a piac legalacsonyabb késési idejét kínálja, hanem számítógép nélkül is teljesen önállóan működik: használja a jelek bevitelről kimenetre továbbításához MIDI jelek egyesítéséhez vagy az M4U eX használatához MIDI Thru Boxként. Ezeket a módokat szükség esetén nyomógombokkal lehet meghívni. Ha a 8 port nem elég, akkor több számítógépet is használhat egyszerre egy számítógépen - vagy használhatja a nagyobb modellt, az M8U eX 16 porttal.

Tesztelő ajánlat a Hang és Felvétel 09/18-ról
" A szoftver szekvencerben a bemeneti és kimeneti nyolc portot felsorolják a megfelelő MIDI beállításokban - még egy" forró csatlakozó " után. Szép munka!"

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Az USB 3.0 MIDI interfész 100% -osan kompatibilis, illesztőprogram telepítése nélkül működik. Tápellátás USB 8 MIDI porton keresztül, 4 előlapon és 4 hátul, automatikusan érzékeli a bemeneti és kimeneti jeleket, mindegyik port MIDI bemenetként vagy MIDIként működik. -A kimenet önállóan is működik számítógép nélkül. Használat MIDI Thru-Boxként: MIDI jelet küld 7 kimenetre. Használja MIDI fúzióként: MIDI jeleket küld 7 bemenetről egy kimeneti 3 portos USB 3.0 hubra, 5 V tápellátással más USB eszközökhöz. Eszközök (a tápellátást is beleértve) több eszköz egyszerre használható egy számítógépen, hogy az USB 2.0 kompatibilis legyen (USB 2.0 Legacy Mode) MIDI futási állapot, alul kapcsolható.

Műszaki adatok: Csatlakozók: MIDI, USB, A típus · Csatlakozók: USB A típus: 3 x · Méret, hossz: 120 mm · Méret, magasság: 45 mm · Méret, szélesség: 175 mm · Termék típus: MIDI csatlakozó