TechniSat DIGITRADIO 750 Sztereo berendezés AUX, Bluetooth®, CD, DAB+, URH, USB, Táviránytóval, Hangfallal, Spotify 2 x 50 W Fekete/ezüst

Gyártó: TechniSat

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2316096


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: 2021.06.30.-tól


A DIGITRADIO 750 nagyszerű szórakozást nyújt a legkisebb helyeken is. Digitális rádióként a teljes programválasztékot FM-n és természetesen a DAB + -on keresztül is fogadja a legjobb hangminőségben. És ha a rádióműsor kívánnivalót hagy maga után, a DIGITRADIO 750 minden zenerajongót sokoldalú mikrorendszerként örvendeztet meg. Zenét streamelhet táblagépéről, okostelefonjáról vagy PC-jéről rádióra Bluetooth-on keresztül, vagy zenét játszhat külső USB-adathordozókról USB-n keresztül. Az integrált CD-lejátszónak köszönhetően a CD-gyűjteményét sem hanyagolják el. A számos funkció mellett a DIGITRADIO 750 elegáns dizájnnal és kiváló hangzással rendelkezik. A fa házba zárt hangsugárzók bármilyen helyiséget 100 wattos kisméretű diszkóvá alakítanak át. És a DIGITRADIO 750 kompakt méreteinek köszönhetően ez szinte mindenhol lehetséges.

DAB + digitális rádió tökéletes hangminőségben.
A DAB + digitális rádió zajmentes rádió, rendkívül robusztus vételével. A DAB + ellenáll a régiónként korlátozott FM műsorkínálatnak, számos országos rádióműsorral a legjobb digitális minőségben. Számos regionális adás is található.

Hallgassa fel és le a CD-gyűjteményét.
A teljes CD-gyűjteményét meghallgathatja az integrált CD-lejátszón. A CD-lejátszó támogatja a klasszikus audio CD-ket, valamint a CD-R és CD-RW formátumokat. MP3 CD-ket is lejátszhat.

Játssza kedvenc dalait okostelefonjáról.
A Bluetooth audió streaming segítségével kábelkapcsolat nélkül és kiváló minőségben vihet át zenét okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről a készülékre.

Hallgasson rádiót klasszikus módon.
Klasszikus FM rádióállomásokat fogadhat a vételi területén. Az RDS-en (Radio Data System) keresztül kibővített adóinformációkat és alternative kiegészítő frekvenciákat kap a hallott URH rádióadóhoz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.