Ajándék Ötletek Karácsonyra

Gyermek CD lejátszó X4 Tech Bobby Joey CD, SD, USB Karaoke funkcióval, Mikrofonnal Fehér, Zöld

Gyártó: X4 Tech

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1406467

Rendelhető > 3-5 munkanap

26 990 Ft

dbX4 Tech
Bobby Joey
Gyermek CD lejátszó


CD lejátszó MP3 lejátszással
USB csatlakozó és SD kártyanyílás a zenelejátszáshoz
2 db mikrofon spirálkábellel az együtt énekeléshez - felerősíti a saját hangot a zenéhez
Újratölthető akku max. 4 óra üzemidővel
Gyermekeknek megfelelő, masszív kivitel
Egyszerű kezelés
Matrica készlettel az egyedi kialakításhoz

Az X4-Tech Bobby Joey MP3 lejátszó ideális CD- és MP3 lejátszó gyerekek számára. A két beépített mikrofonnal a gyerekek együtt énekelhetnek a kedvenc dalaikkal. A hangok ekkor erősítődnek és a zenével együtt hallhatók a hangszórókból. A Bobby Joey masszív és gyermekbarát kivitellel rendelkezik - a nagy gombok egyszerű, gyerekek számára megfelelő kezelést tesznek lehetővé.

30 perces rázkódás elleni védelem a zavartalan zenehallgatási élményhez
Ezen funkciónak köszönhetően a zene hosszabb szakaszai tárolódnak a belső memóriában, így semmi sem áll a zavartalan zenehallgatási élmény elébe, még akkor sem, ha a lézer rázkódás miatt rövid ideig kihagy.

Jellemzők:
30 másodperces anti-shock · Stabil fogantyú · Beépített hangszóró · LC kijelző · Max. 20 programozható cím · A mikrofon és a hangszóró hangereje külön szabályozható.

Műszaki adatok:
Bemeneti csatlakozók: USB,SD · Funkciók: CD,SD,USB · HiFi jellemzők: Karaoke funkcióval,Mikrofonnal · Kimeneti csatlakozók (számítástechnika/multimédia): Fejhallgató (3.5 mm jack) · Lejátszási formátum: CD,MP3 · Szín: Fehér,Zöld · Tápellátás: Lítiumion akku (beépített),Tápegység (vele szállítjuk) · Típus: Gyermek CD lejátszó

Szállítás tartalma:
X4-TECH Bobby Joey MP3,Hálózati adapter - töltő,Matrica,Használati útmutató.

Figyelem:
Figyelem: A DAB & DAB+ Ausztriában jelenleg (2013) csak a Németországgal és Svájccal közvetlen határos területeken működik. A készülék minden más funkciója a megszokottak szerint használható.