Üvegszál ellenőrző készülék Fluke Networks FI-500

Gyártó: Fluke Networks

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1665439

Rendelhető > 3-5 munkanap

1 010 990 Ft

db


Kábelteszter, vezetékvizsgáló

FiberInspector Micro (ellenőrző kamerával) FI-500

Optikai érintkező felületi ellenőrzés

Száloptikai teszter a száloptikás csatlakozófelületek gyors és megbízható teszteléséhez.

A szennyezett üvegszálas végfelületek a leggyakoribb problémák a szinguláris és többmódú száloptikás rendszereknél. Az FI-500 FiberInspector ™ Micro kiküszöböli a csatlakozók végfelületeinek tesztelésének nehézségét, különösen gyenge fényviszonyok mellett. Nagyon könnyen használható: egyszerűen csatlakoztassa a kábelt az FI-500 készülékhez, és érintse meg az AFT gombot. Néhány másodperc múlva a csatlakozó vége jól láthatóan és élesen jelenik meg. És ha nagyon kényelmetlen körülmények között kell dolgoznia, vagy nem tudja megtartani a képet, csak érintse meg a szünet gombot a kép befagyasztásához.

Csak a hibaelhárításhoz
A szorosan csomagolt rostlemez panelek kihívást tesztelnek. Nehéz lehet megtalálni a tesztelt kábelt vagy portot, különösen a legtöbb adatközpontban és a bekötő szekrényben található sötét körülmények között.

Az FI-500 leegyszerűsíti a tesztelési folyamatot. A beépített PortBright világítás segít megtalálni a megfelelő portot vagy kábelt. A keskeny szonda szoros helyekhez illeszkedik és nyomógombokkal rendelkezik az egyszerű kezeléshez. Az automatikus élességállítás egy másodpercnél rövidebb képet ad a végfelületről, míg a szünet gomb megnyomja a képet az éles 320x240 kijelzőn a közelebbi ellenőrzés érdekében.
Az FI-500 FiberInspector Micro kitölti a kézi szonda és a teljesen automatikus szonda közötti rést. Az FI-500 bemutatja a manuális ellenőrző kamera egyszerűségét és praktikáját, de rendelkezik a fejlett funkciókkal, amelyek csökkentik a hibaelhárítást és a tesztidőt.

A manuális ellenőrző kamerák könnyen kezelhetők, de nem működnek jól a patch paneleken vagy olyan helyzetekben, ahol az üvegszálak nagy sűrűségűek. Egy szem szem előtt tartása és a másik zárása gyakran kényelmetlen vagy nem praktikus, különösen egy sötét szobában. A teljesen automatizált ellenőrző kamerák elemzik és értékelik a száloptikás csatlakozások tisztaságát, ami számos alkalmazás számára fontos, de az elemzés általában nem szükséges a gyors, alapvető hibaelhárításhoz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A csavaros szondák a legtöbb csatlakozási típust támogatják · Az FI-500 4 UPC szondával rendelkezik (LC, SC, 1,25 mm és 2,50 mm) · Az opcionális APC készlet 4 APC tippet tartalmaz SC, LC, 1,25 mm és 2,50 mm. További mérési tippek állnak rendelkezésre · A PortBright, egy integrált lámpa, sötét területeket és keskeny paneleket világít · A szünet gomb megtartja a képet · A két másodperces autofókusz lerövidíti a tesztidőt és megtartja a másik kezét · Az akkumulátor állapot állapotsora és további információk · Az automatikus kikapcsolás meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát · Fényes 320 x 240 kijelző háttérvilágítással · 200x nagyítás 1x, 2x és 4x zoom beállításokkal · Robusztus konstrukció Rezgés és cseppvizsgálat 1 m-ig · A kompakt kialakítás lehetővé teszi a sűrű és zsúfolt panelek elérését · Nincsenek akkumulátorok a szondában. A szonda kijelző eszközzel működik.

Műszaki adatok: Gyártói szám: FI-500 · Méret, magasság: 140 mm · Méret, mélység: 39 mm · Méret, szélesség: 80 mm · Optikai kijelző: Igen · Súly: 275 g · Termék típus: Üvegszál ellenőrző készülék · További műszaki adatok: USB 2.0, A típus · Biztonság: IEC 61010-1 3, kiadás: IEC 62133 · A látómező szonda: 610 μm x 460 μm

Szállítás tartalma: Kameraszonda · 4 mérőfej (1,25 mm, 2,50 mm, SC, LC) · Táska · 2 NiMH elem · Univerzális hálózati tápegység · Hálózati kábel · Használati útmutató.