PCE Instruments PCE-VT 3700 Rezgésmérő 2 %

Gyártó: PCE Instruments

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2299569

Rendelhető > 3-5 munkanap

388 990 Ft

db


Rezgésmérő készülékek

Rezgésmérő műszer 2 %, PCE Instruments PCE-VT 3700

Rezgésmérő műszer 2 %, PCE Instruments PCE-VT 3700

Automatikus ISO 10816-3 értékelés
Egyszerű kezelés
Mobil rezgésméréshez
Színes grafikus kijelző
Peak Hold funkció
ISO kalibrálási bizonylat

A rezgésmérő készülék ideális a karbantartó személyzet számára a vibráló alkatrészek, gépek és rendszerek gyors ellenőrzésére. Ez a rezgésmérő eszköz jelzi a rezgésgyorsulást, a rezgéssebességet és a rezgési utat közvetlenül a kijelzőn. Ez azt jelenti, hogy a készülék segítségével gyorsan és megbízhatóan felismerheti és nyomon követheti az egyensúlyhiányokat és a csapágy károsodását. A rezgésmérő készülék olyan üzemmóddal van ellátva, amely lehetővé teszi a mérés elvégzését az ISO 10816-3 szerint. A rezgésmérő elemzi a mért értékeket, és automatikusan jó / rossz minősítést mutat a kijelzőn. A rezgésmérő készülék egy spirálkábel érzékelővel, tartó mágnessel, szerviztáskával és elemekkel van ellátva. Az ISO gyári tanúsítvány kiegészíti a szállítás körét. A rezgésmérő készülék kijelzője színes grafikus kijelző, amely megkönnyíti a működést, mivel az összes utasítás és menüpont egyszerű szövegben jelenik meg. A rezgésmérő menü 12 nyelvét könnyen lehet váltani.

Műszaki adatok:
Alap-pontosság: 2 % · Méret, hossz: 80 mm · Méret, magasság: 150 mm · Méret, szélesség: 38 mm · Mérő funkció: Gyorsulás,Sebesség · Súly: 170 g

Szállítás tartalma:
1x PCE-VT 3700 rezgésmérő készülék · 1x érzékelő spirálkábellel PCE-VT 3xxx SENSOR · 1x mágneses tartó PCE-VT VMH · 3 x 1,5 V AA elem · 1x gyors útmutató · 1x szerviztáska · 1x ISO gyári tanúsítvány.