Földelésmérő Fluke 1630-2 FC Kalibrált (ISO)

Gyártó: Fluke

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 2234768

Rendelhető > 3-5 munkanap

647 990 Ft

db


Földelésmérő

Fluke 1630-2 FC földhurok-teszter

Fluke Connect®
Nyárs nélküli földhurok és váltakozó áramú szivárgásgátló bilincs
Föld hiba hiba mérése (szivárgási áram a földbe)
A mérési adatok naplózása
Riasztási küszöb
Sávszűrő

Ezzel a Fluke Connect funkcióval rendelkező földmérő mérővel a tüskék nélküli földhurok-tesztek és a földszivárgás-mérések elvégezhetők úgy, hogy a földhurok impedanciája felismerhető legyen a talaj leválasztása nélkül a földrendszertől vagy további földi tüskék használata nélkül. Mivel a méréshez nincs szükség további földelési tüskékre, eszköz használható nehéz megközelíthetőségű, burkolt vagy aszfaltos padlóval ellátott területeken is.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A talajszivárgási áramok felderítése anélkül, hogy a földi tüskét leválasztanák a földi rendszertől - ideális a rendszer hibaelhárításához. Az új kialakítású, robusztus állkapcsok helyesen vannak beállítva és kalibrálva, még ipari környezetben végzett mérési feladatok elvégzésére - az értékes berendezések védelme érdekében. A mérések elvégzéséhez anélkül, hogy további földelési tüskét kellene a földbe vezetnie.
Tárolja és ossza meg az adatokat a Fluke Connect® vezeték nélküli rendszer segítségével.

Műszaki adatok: Gyártói szám: 1630-2 FC · Kalibrált: ISO · Kalibrálás: 5 kalibrálási érték tartományonként · Kijelző (mérőműszer): Digitális · Méret, hossz: 283 mm · Méret, magasság: 48 mm · Méret, szélesség: 105 mm · Mérési kategória: CAT III 1000 V, CAT IV 600 V · Mérési módszer: fogó · Mérési tartomány (ellenállás): 0,025 - 1500 Ω · Súly: 880 g · Súly, megjegyzés: Elemekkel · Termék típus: Földelésmérő · Tápellátás: 6 V/DC · Vizsgálófeszültség: 1000 V · Védelmi típus: IP30

Szállítás tartalma: Keményfalú koffer · Hurok ellenállás · 4 db elem · Használati útmutató.

Figyelem: A kalibrálás kiterjedését illetően vegye figyelembe a "Downloads" menüben található minta kalibrálási tanusítványt. Erre a termékre a visszavonási jog nem érvényes.