Földelésmérő Fluke 1623-2 Kalibrált (ISO)

Gyártó: Fluke

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1411763

Rendelhető > 3-5 munkanap

630 990 Ft

db


Földelésmérő

Fluke 1623-2 földelésmérők, gyorsabb és könnyebb mérések a Fluke Ground Gauges-rel

Automatikus adatgyűjtés és tárolás - az USB-adatátvitel kiküszöböli az adatok bevitelét és kiküszöböli a rögzítési hibákat
Automatikus frekvenciaszabályozás (AFC) - azonosítja a meglévő interferenciát és kiválaszt egy megfelelő mérési frekvenciát az interferencia hatásának minimalizálása és a megbízhatóbb földelési értékek biztosítása érdekében
Gyorsabb beállítás - a színkóddal ellátott kábelek megkönnyítik a tárcsák és a talajcsúcsok azonosítását és használatát.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

A földelési eszközök, mint például a Fluke 1623-2, elengedhetetlen eszközök a hibaelhárításhoz. Segítenek maximalizálni az üzem rendelkezésre állását és csökkenteni az elektromos áramütés kockázatát a felhasználók számára. Ha a hibaáramok nem találják meg a Földet egy megfelelően megtervezett és karbantartott földelési rendszeren keresztül, akkor a nemkívánatos utakat követik, és az emberi testen keresztül is eljuthatnak.

Ha nem áll rendelkezésre megfelelő földelés, a hibás működés valószínűsége nő. Hatékony földelőrendszer nélkül az elektromos berendezések műszerhibákat, torzítási tényezőt és teljesítménytényező problémákat, valamint számos szórványos hibát tapasztalhatnak. Tanulmányok azt mutatják, hogy az energiaminőségi problémák 25% -a gyenge földelés miatt következik be.

Spit-mentes eljárás
A Fluke 1623-2 földelő eszközzel a földhurok ellenállások könnyen mérhetőek az aktuális bilincsekkel. Ebben a mérési eljárásban a földelőelektróda körül két szorítót helyezünk el, és a mérőberendezéshez csatlakoztatjuk. Nincsenek földelő tüskék. Az egyik fogó közül egy ismert rögzített feszültség indukálódik, a második fogóval pedig az áram mérhető. Ezután a mérő automatikusan meghatározza a mélységérzékelő ellenállását. Ez a mérési módszer csak akkor használható, ha egy földelő rendszer kapcsolódik a mérendő épülethez vagy szerkezethez. Ez azonban általában így van. Ha csak egy tömegút van, mint ahogyan sok lakóövezetben van, akkor a csonka folyamat nem biztosít elfogadható értéket. Ebben az esetben a vizsgálatot a feszültségesés módszerével kell elvégezni.

A nem köpéses eljáráshoz a földelektródákat nem kell leválasztani úgy, hogy a csatlakoztatott földi rendszer érintetlen maradjon a vizsgálat alatt. Végül véget ér a napok, amikor a gyárak elhelyezésének és összekötésének nagy mennyiségű időt töltöttek a gyár minden mélységi fúrójában. Ez sok időt takarít meg. A földelés mérése az épületekben, a pólusokon és bárhol lehetséges, ahol a talajhoz való hozzáférés nem lehetséges.

A legnagyobb funkcióval rendelkező mérő
A Fluke 1623-2 egy egyedülálló földelőmérő, amely képes elvégezni mind a négy típusú földmérést.
• 3- és 4-pólusú feszültségesés módszer (tüskékkel)
• 4-pólusú földellenállás-mérés (tüskékkel)
• Szelektív mérés (pár fogóval és nyárssal)
• Spit-mentes mérés (csak két fogóval)

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok:
Adattároló: 1500 · Csatlakozók (építőelemek): USB · Kalibrált: ISO · Kijelző: digitális · Méret, hossz: 250 mm · Méret, magasság: 187 mm · Méret, szélesség: 133 mm · Mérési kategória: CAT II 300 V · Mérési módszer: Leszúró cövek,fogó · Súly: 1.1 kg · Védelmi típus: IP56

Szállítás tartalma:
1623-2 GEO földelő tesztelő,Használati útmutató CD-n,Elemek,Rövid használati útmutató.,USB-kábel,Hordpánt