Fluke 1630-2 Kalibrált (ISO)

Gyártó: Fluke

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1606522

Rendelhető > 3-5 munkanap

647 990 Ft

db


Földelésmérő

Feszültségmentes földhurok és AC szivárgóáramú bilincsek a földelés ellenállásának és az AC szivárgási áram beltéri és kültéri gyors és biztonságos méréséhez.

A földhurok mérő fogóival ellenőrizheti a rendszerek földelő alkatrészeit nehezen elérhető helyeken. Mint beltéri vagy teljesen burkolt területek, ahol nem lehet Erdspieße-t vezetni. Mérés anélkül, hogy leválasztaná: Megmérheti a földhurok impedanciáját anélkül, hogy leválasztaná a földelőelektródát, és újra csatlakoztatja a rendszert.

A Fluke 1630-2 földhurok bilincs egy kiváló minőségű, tartós eszköz a bizonyított Fluke minőségben. A nagyteljesítményű fogók továbbra is igazodnak és kalibrálva vannak - még a mindennapi használat során is.

Spit-mentes mérés

A Fluke 1630-2 a kettős bilincset használja a földhurok ellenállásainak mérésére több földelt rendszereken. Ez kiküszöböli a párhuzamos földcsatlakozások elválasztásának veszélyes és időigényes feladatát, valamint a talajcsúcsok megfelelő helyeinek keresését. Az épületeken, erőoszlopokon és bárhol, ahol a földcsúcsokat nem lehet a földbe temetni, földelési méréseket végezhet.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Földhiba áram mérése (szivárgási áram a földre)
A szivárgási áramokat a talajon keresztül mérheti anélkül, hogy leválasztaná a földelőelektródát a földelőrendszerről - ideális a hibaelhárításhoz.

Masszív
A nagyteljesítményű fogók továbbra is igazodnak és kalibrálva vannak - még a mindennapi használat során is.

A mért adatok naplózása
A földhurok mérő bilincs automatikusan megkapja az adatokat meghatározott időközönként, és legfeljebb 32.760 mért értéket tárol a beállított naplózó intervallumban. A mért értékek rögzítése és mentése sok időt takarít meg.

riasztási küszöb
A felhasználó által meghatározott riasztási határértékek (HI / LO) lehetővé teszik a mérések gyors értékelését.

sávszűrő
A választható sávszélesség-szűrő funkció kiküszöböli a nemkívánatos zajt az AC szivárgási áram mérésekor.

Műszaki adatok: Gyártói szám: 1630-2 · Kalibrált: ISO · Kijelző (mérőműszer): Digitális · Méret, hossz: 48 mm · Méret, magasság: 283 mm · Méret, szélesség: 105 mm · Mérési kategória: CAT III 1000 V, CAT IV 600 V · Mérési módszer: fogó · Mérési tartomány (ellenállás): 0,025 - 1500 Ω · Súly: 880 g · További műszaki adatok: Földhiba árammérési tartomány: 0,200 mA - 39,99 A. · Tápellátás: 6 V/DC

Szállítás tartalma: 4 db ceruzaelem · Referencia mérési hurok · Hordtáska · Használati útmutató.