Fluke 1630-2 FC Kalibrált Gyári standard (tanusítvány nélkül)

Gyártó: Fluke

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1538784

Rendelhető > 3-5 munkanap

603 990 Ft

db


Földelés mérők

Földelt hurokmérő Fluke 1630-2

Fluke Connect®
Feszültségmentes földhurok és AC szivárgóáram-szorító
Földhiba áram mérése (szivárgási áram a földre)
A mért adatok naplózása
Riasztási küszöb
Sáváteresztő szűrő

Ez a Fluke Connect földi hurokmérő lehetővé teszi a földi hurok tesztelését és a földi szivárgás mérését, hogy a földi hurok impedanciák észlelhetők anélkül, hogy a földelést leválasztanák a földelőrendszerről, vagy további földelő tüskéket használnának. Mivel a méréshez nincs szükség további földelő tüskékre, az is lehetséges, hogy nehezen elérhető területeken, folyamatos burkolatú vagy aszfaltos talajon végezzenek méréseket.

Jellemzők:
Fedezze fel a földszivárgási áramokat anélkül, hogy leválasztaná a földelőtüskét a földelőrendszerről - ideális a rendszer hibaelhárításához. Az új kialakítású robusztus befogópofák helyesen illeszkednek és kalibrálva vannak az ipari környezet mérési feladataihoz - az értékes berendezések védelméhez. A mérések elvégzése anélkül, hogy egy másik talajcsúcsot kellene vezetni a talajba.
Adatok tárolása és megosztása a Fluke Connect® vezeték nélküli rendszerrel.

Műszaki adatok:
Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül) · Kijelző (mérőműszer): Digitális · Méret, hossz: 283 mm · Méret, magasság: 48 mm · Méret, szélesség: 105 mm · Mérési kategória: CAT IV 600 V,CAT III 1000 V · Mérési módszer: fogó · Mérési tartomány (ellenállás): 0,025 - 1500 Ω · Súly: 880 g · Súly, megjegyzés: Elemekkel · Termék típus: Földelésmérő · További műszaki adatok: Adatgyűjtő 32760 Mérések, Fluke Connect interfész · Tápellátás: 6 V/DC · Vizsgálófeszültség: 1000 V · Védelmi típus: IP30

Szállítás tartalma:
Kemény tok Hurok ellenállásmérő 4 elem Használati útmutató