Feszültség- és multiteszter, Voltcraft MS-520

Gyártó: VOLTCRAFT

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1601758

Gyors szállítás > 1-3 nap

Magyarországi készletről

5 490 Ft

db


Multiteszter, feszültségvizsgáló, forgómező teszter

Feszültség- és multiteszter, Voltcraft MS-520

CAT IV 1000 V
Optikai és akusztikus jeladás
Mágneses mező vizsgálat
Egy érzékenységi fokozat

Az érintés nélküli mágneses mező- és feszültség teszter szolgál a mágneses mező, illetve az elektromos váltómezők vizsgálatára.

Ideális olyan tekercsek vizsgálatára, amin áram folyik át
A teszter ideális olyan tekercsek működésének vizsgálatára, amin áram folyik át, mint például relék, mágnesszelepek, stb. Továbbá tesztelheti a szigetelt kábelek feszültségét.

Érintés nélküli mérés
A teszter érintés nélkül dolgozik, ezért nincs szükség közvetlen érintkezésre a vizsgálandó tárggyal. Ezért a dobozokat legtöbbször nem kell kinyitni.

Egy érzékenységi fokozat
Ha mágneses mezőt érzékel, az érzékelő hegy sárgán kezd világítani. Ha elektromos váltómezőt érzékel, az érzékelő hegy pirosan kezd el világítani és jelzőhangot bocsát ki. Elektromos mező és mágneses mező egyidejű érzékelésekor a sárga és piros LED váltakozva világít.

Véd a víztől és nedvességtől (IP65)
A készüléket olyan jól megtervezték, hogy az eső és hó vagy a vízsugár nem okoz meghibásodást. Minden gond nélkül alkalmazható és tárolható magas páratartalmú helyeken, mint pl. gyárakban, géptermekben és nem teljesen száraz garázsokban.

Por- és szennyeződés ellen védett
A ház, az aljzatok és számos kezelőelem teljesen porálló. Több év után is ugyanolyan marad a mérőműszer, mint az első nap.

Világítással a vizsgálandó helyekhez
A teszter elejébe egy LED-es lámpa van beépítve, hogy a sötét helyek jól ki legyenek világítva a vizsgálat alatt.

Jellemzők:
Por- és fröccsenő víz ellen védett (IP65) · Mágneses mező vizsgálat · Két érzékenységi fokozat.

Műszaki adatok:
Frekvencia (max.): 400 Hz · Frekvencia (min.): 40 Hz · Frekvrencia tartomány: 40 Hz - 400 Hz · Gyártói szám: MS-520 · Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül) · Kijelző: LED,Akusztikus · Méret, hossz: 25 mm · Méret, magasság: 155 mm · Méret, szélesség: 23 mm · Mérési kategória: CAT IV 1000 V · Mérési tartomány (V/AC max.): 1000 V · Mérési tartomány (V/AC min.): 90 V · Mérési tartomány, V/AC: 90 ... 1000 V · Súly: 55 g · Termék típus: Érintés nélküli feszültségvizsgáló · Védelmi típus: IP65

Szállítás tartalma:
Teszter · 2 db mikroelem · Használati útmutató.