Endoszkóp kamera LCD monitorral Ø 8 mm szonda, hossz 45 cm VOLTCRAFT BS-5

Gyártó: VOLTCRAFT

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1590240

Rendelhető > 3-5 munkanap

27 990 Ft

db


Endoszkópkamerák

Mini endoszkóp, Voltcraft BS-5

Rendkívül kompakt kivitel
Fényképező funkcióval
Beépített memória 30 fénykép számára
Beépített világítás
Kampó-, tükör- és mágnes feltéttel

Endoszkóp a kisebb nyílások, motorháza és más nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatához. A beépített színes monitoron olyan helyek láthatók, amik szabad szemmel normál esetben nem hozzáférhetők.

Kompaktabb mint a hagyományos endoszkópok
A VOLTCRAFT BS-5 házában a monitor és a kezelőelemek mellett rögtön egy hajlékony hattyúnyak kamerával is be van építve. A használathoz egyszerűen fel kell nyitni a házat és ki kell tekercselni a hattyúnyakat. Ezután a készülék könnyen zsebre vágható vagy a szerszámosládába helyezhető. Még sosem volt ilyen egyszerű egy endoszkóp folyamatos kéznél tartása a szerszámostáskában.

Egy kis, 8 mm-es nyílás elegendő
LED-es megvilágítás és mini kamera van a 88 cm hosszú hattyúnyak végébe beépítve. Ennek az ún. szondának az átmérője 8 mm, és vízálló. Egy mélyedés akadályozza a felszerelt tükör, mágnes vagy rögzítő kampó lecsúszását.

A házban
A csövek és vezetékek nagyon egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetők károsodások szempontjából. Tárgyak a lefolyóban felismerhetők, és adott esetben a biztosító kampóval eltávolíthatók. Üreges terek vizsgálhatók szöglet-tükörrel és anélkül. Köztes helyek a szorosan a fal mellé helyezett bútorok között ellenőrizhetők, hogy egyes tárgyak valóban oda estek-e be.

Az autóban
Hozzáférhetetlen helyek a motortérben a monitoron láthatóvá válnak. A feltűzhető mágnes megmenti a csavarokat vagy kis fém részeket, amelyek kézzel nem érhetők el. Korrózió és rozsdásodás az autó üreges tereiben nem marad felderítetlenül.

A munkában
Szellőztető helyek ellenőrizhetők szennyeződés szempontjából, anélkül, hogy a rácsot le kellene venni. Sok esetben padlólemezeket, fedőlemezeket és gép-borítókat nem kell lecsavarozni, hogy jobban lássunk.

Jellemzők:
Beépített memória 30 fénykép számára · Beépített világítás · LCD kijelzővel · 1/9"-os VGA CMOS kamera érzékelővel.

Műszaki adatok:
Endoszkóp jellemzők: Kép funkció · Fényforrás: 4 db fehér LED · Hajlítási sugár (max.): 35 mm · Kamera felbontás: 640 x 480 pixel · Kijelző felbontás: 480 x 234 pixel · Környezeti hőmérséklet: 0 ... +45 °C · Látómező: 54 ° · Méret, hossz: 109 mm · Méret, magasság: 32 mm · Méret, szélesség: 75.5 mm · Szonda átmérő: 8 mm · Szondahossz: 450 mm · Súly: 155 g · Tápellátás: 4 db mikroelem (nem szállítjuk vele) · Típus: Endoszkóp · Védelmi típus: IP65 (szonda) · Zoom (digitális): 4 x

Szállítás tartalma:
BS-5 mini endoszkóp · Kampó feltét · Tükör feltét · Mágnes feltét · Tárolótáska · Használati útmutató.

Figyelem:
Orvosi célokra nem alkalmas!