Kiemelt kiegészítő ajánlataink: TV Mobil Otthon Konyha Autó Lemezjátszó

Kézi multiméter, Lakatfogó adapter Digitális VOLTCRAFT VC281 Kalibrált: Gyári standard CAT III 600 V Kijelző (digitek): 6000

Gyártó: VOLTCRAFT

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1647183

Rendelhető > Szállítás: 5-7 munkanap

Ár: 21 990 Ft


db


Multiméter és lakatfogó adapter, Voltcraft VC281 TRMS DMM

CAT III 600 V
Kijelzés 4000-ig
Auto-Range (automatikus méréshatár váltás)
Önvisszaállító 400 mA-s biztosíték
Masszív műszerház lágygumi védőborítóval
Ideális iskolába és képzésekhez
Árammérés lakatfogóval

Bevezető osztály a professzionális méréstechnikába. A modell nagy, a mérőhüvelyek igénybevételét mutató kijelzőjével kiválóan megfelel minden professzionális alkalmazáshoz 600 V-ig. A bemeneti ellenállás gombnyomással rövid ideig 10 MΩ-ról 400 kΩ-ra csökkenthető, a szórt feszültségek következtében előálló mérési hibák elkerülésére.

Áram mérés
A mellékelt CLA-40 lakatfogó adapter max. 40 A-es váltóáram érintésmentes mérésére alkalmas. A 3 fázisú áramköröknél az eloszlás gyorsan és biztonságosan megállapítható. A mérés során nem kell leválasztani az áramkört. A Voltcraft VC-281 pontosan megmutatja a mért értéket amperben a lakatfogó kapcsoló pozícióban, mivel a multiméter és a lakatfogó tökéletesen összeillenek egymással.

Nagy kijelző, kijelzéssel 4000-ig
A 19 mm-es számjegy méret nagyon jó leolvashatóságot biztosít a multiméter számára. A kijelző kijelzi az értékeket 4 számjegyig - függetlenül attól, hogy milyen pozícióban van a tizedesvessző.

Masszív és kézbeillő
A kétkomponensű, lágygumi védelemmel ellátott háznak köszönhetően a mérőműszer nagyobb igénybevételnek is kitehető. A gumírozott ház ugyanakkor jól kézbeillővé teszi a mérőműszert. A hátoldalon található kitámasztó segítségével a mérőműszer a kívánt pozicióban elhelyezhető és így mindkét keze szabad marad a mérés során.

Pontos mérési értékek a True RMS valódi effektívérték méréssel
A TrueRMS valódi effektívérték mérés lehetővé teszi az aszimetrikus feszültségek és áramok pontos mérését, amik eltérnek a színuszos alapformától. Aszimmetrikus feszültségek a leggyakrabban olyan teljesítményszabályozóknál fordulnak elő, mint a dimmerek, fordulatszám szabályozók, kapcsolás szabályozók, pulzusos töltők vagy elektromos menetszabályozók a modellezésben stb. A hagyományos középértékes mérőműszerek az ilyen speciális mérési feladatoknál nagyon nagy mérési eltéréseket mutathatnak.

Akusztikus figyelmeztető jelzés
Akusztikus jelzés hallható azonnal a mérővezeték hibás bedugaszolása esetén.

Levehető védősapka
A mérőhegyek optimálisan védve vannak érintés ellen. Ha szükséges, egy védősapka levehető, hogy pl. sorkapcsot lehessen mérni.

Mérővezeték kopás jelzés
A mérővezeték két színnel kettősen van szigetelve. Az első szigetelő réteg sérülésekor egy más színű szigetelés válik láthatóvá. Optimális oktatásban használatos mérőműszer, az elkopott mérővezetékek időben cserélhetők.

Mérőcsatlakozó kiosztás
Kiválasztott mérési tartománytól függően a mérőcsatlakozók helyes kiosztása megjelenik a kijelzőn. A kezdők és a tanulók így nagy segítséggel kerülhetik el a hibás kezelést.

Önvisszaállító biztosíték
Ez a készülék rendelkezik egy önvisszaállító biztosítékkal, max. 400 mA-es mérési tartományig.

Biztonságos az elemcserénél
Az elem vagy a 10 A biztosíték cseréjekor fel kell nyitni a házat. Ekkor biztonsági okok miatt nem csatlakozhatnak a mérővezetékek. Ez a mérőműszer az egyszerű hagyományos készülékekkel szemben úgy van kialakítva, hogy a ház nem nyitható mindaddig, amíg a mérővezetékek csatlakoznak. A mérővezetékek csak a ház zárása után csatlakoztathatók ismét.

Green Line
Ezt a sorozat az elem különösen hosszú élettartama jellemzi. Ezért a fejlesztésekor a kijelző háttérvilágítását nélkülözték.

Megbízható mérési eredmények gyári kalibrálással
A minőségbiztosítás keretein belül az összes Voltcraft mérőműszer a gyártása során egy gyári szabvány szerinti kalibráláson esik át. Ez garantálja a jó minőséget és a tolerancia határok betartását, ahogy a használati útmutató műszaki adataiban szerepel. Nem készítenek ekkor tanusítványt.

Jellemzők:
Standard mérési tartomány: V/DC, V/AC, A/DC, A/AC · Ellenállás · Akusztikus folytonosságvizsgáló · Elemteszter 1,5 és 9 V-os elemekhez · Impedancia átkapcsolás · Elemkimerülés jelzés · Számmagasság: 23 mm.

Műszaki adatok:
AC belső ellenállás: 10 MΩ · Alappontosság: 0.9 % · Csatlakozók: Nincs · DC belső ellenállás: 10 MΩ · Feszültségmérés: AC/DC · Frekvenciatartomány: 45 Hz - 400 Hz · Gyártói szám: VC281 · Kalibrált: Gyári standard (tanusítvány nélkül) · Kijelző (digitek): 6000 · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): digitális · Multiméter típus: Kézi multiméter,Lakatfogó adapter · Méret, hossz: 43 mm · Méret, magasság: 178 mm · Méret, szélesség: 85 mm · Mérési kategória: CAT III 600 V · Mérési tartomány (A/DC max.): 60 A · Mérési tartomány (A/DC min.): 0.1 µA · Mérési tartomány (V/AC max.): 600 V · Mérési tartomány (V/AC min.): 0.1 mV · Mérési tartomány (V/DC min.): 0.01 mV · Mérési tartomány (VDC max.): 600 V · Mérési tartomány (ellenállás): 0,1 Ω - 40 MΩ · Mérési tartomány (frekvencia): 10 Hz - 10 MHz · Mérési tartomány (kapacitás): 0,01 nF - 100 µF · Mérési tartomány, A/AC (max.): 60 A · Mérési tartomány, A/AC (min.): 0.1 µA · Méréstípus: True RMS · Súly: 375 g · Tápellátás: 1 db 9 V-os elem, 2 db mikroelem (AAA) (vele szállítjuk) · Árammérés: AC/DC

Szállítás tartalma:
Multiméter · 1 db 9 V-os elem · Mérővezetékek · Használati útmutató.