AC/DC árammérő lakatfogó műszer, multiméter 600V/AC/DC 600A/AC/DC VOLTCRAFT VC-750 E

Gyártó: VOLTCRAFT

Garancia: 2 év

Rendelési szám: 1500205

Gyors szállítás > 1-3 nap

Magyarországi készletről

45 991 Ft

db


Lakatfogó, VC-750 E


CAT IV 600 V, kijelzés 6000-ig
Fröccsenő víz ellen védett (IP54)
3 fázisú forgómező teszter aluláteresztő szűrővel
TÜV GS bevizsgált


Lakatfogó az áramkörmegszakítás nélküli áramméréshez
A lakatfogó lehetővé teszi az érintés nélküli egyen- és váltakozó áram mérést. A lakatfogós mérési módszernek az az előnye, hogy az áram méréseket meg lehet valósítani az áramkör lekapcsolása és megszakítása nélkül. A berendezés állási idők így hatékonyan elkerülhetők.

Multiméter funkciók
A VC-750 E lakatfogóba biztonsági mérőhüvely van beépítve. A mellékelt biztonsági mérővezetékek segítségével sok hagyományos mérési feladatot lehet elvégezni a fogóval a multiméter helyett. Feszültség, ellenállás vagy diódateszt - ezekkel a mérési funkciókkal a lakatfogó egy teljesértékű multiméter.

Nagyon masszív lakatfogók
A VOLTCRAFT VC-700-as sorozat kiválóan alkalmas elektronikai- és szerviz szakemberek, illetve szerelők számára zord körülmények között. Egy sor részlet teszi ezt az eszközt az első számú választássá mindennapi használatra.

Jól bírja
Egy két komponensű ház, és az azt körülvevő puha gumi védelem védi minden oldalról a mérőműszert, továbbá a kijelzőt a sérülésektől, amennyiben az egy kemény padlóra esne. A max. 2 m magasságból történő leesés még nem károsíthatja a készüléket. A gumi bevonatú készülék tok nagyon jól kezelhetővé teszi.

Por lerakódása és fröccsenő víz ellen (IP54) véd
A 54-es védelmi típusnak köszönhetően a Voltcraft VC-700-as sorozat lakatfogói minden oldalról védettek a fröccsenő víz ellen, illetve a káros mennyiségű por bejutásával szemben. Nagy páratartalmú helyeken, mint például üzemi területek, gépházak és nem teljesen száraz garázsok, minden gond nélkül alkalmazhatók és tárolhatók.

Csúszásmentes, beépített kijelző védelemmel
A VOLTCRAFT VC-700-as sorozat a csúszásmentes érintkezését a talajjal, a gumírozott elülső oldalnak köszönheti. A kijelző sérülése is hatásosan elkerülhető a kiálló gumírozással.

Pontos mérési értékek a True RMS valódi effektívérték méréssel
A TrueRMS valódi effektívérték mérés lehetővé teszi az aszimetrikus feszültségek és áramok pontos mérését, amik eltérnek a színuszos alapformától. Aszimmetrikus feszültségek a leggyakrabban olyan teljesítményszabályozóknál fordulnak elő, mint a dimmerek, fordulatszám szabályozók, kapcsolás szabályozók, pulzusos töltők vagy elektromos menetszabályozók a modellezésben stb. A hagyományos középértékes mérőműszerek az ilyen speciális mérési feladatoknál nagyon nagy mérési eltéréseket mutathatnak.

A hold gomb egy kézzel is tökéletesen kezelhető
A hold gomb a készülék jobb oldalán való elhelyezésével egyszerűen kezelhető a hüvelykujjal a mérés során is. Így a másik kéz mindig szabad!

Automatikus kijelző megvilágítás
A beépített fényérzékelő szürkületben automatikusan bekapcsolja a kijelző világítást. Külön figyelmet fordítottak a kijelző kontrasztjára. Szükség esetén az automatika lekapcsolható, hogy a készülék elemeit kíméljük.

Kijelző kijelzéssel 6000-ig
A kijelző mindig kijelzi a négy számjegyű értékeket 5999-ig (kijelzés 6000-ig) függetlenül attól, hogy a tizedesvessző hol helyezkedik el.

Bevizsgált biztonság
A VOLTCRAFT VC-750 E TÜV GS szerint bevizsgálva, és megfelel az összes biztonságtechnikai előírásnak CAT IV 600 V-ig és CAT III 1000 V-ig.

Megbízható mérési eredmények gyári kalibrálással
A minőségbiztosítás keretein belül az összes Voltcraft mérőműszer a gyártás során egy gyári szabvány szerinti kalibráláson esik át. Ez garantálja a jó minőséget és a tolerancia határok betartását, ahogy a használati útmutató műszaki adataiban szerepel. Nem készítenek ekkor tanusítványt.

Jellemzők:
Mérésfunkció: áram, feszültség, ellenállás, kapacitás, diódateszt, hőmérséklet, frekvencia, folytonosságvizsgálat · Kitöltési tényező mérés · Nagy LC kijelző háttérvilágítással · Vonalsor kijelzés 31 szegmenssel · Automatikus tartomány választás (Auto-Range) · Automatikus kikapcsolás 15 perc működés után · Hold funkció · Dupla kijelző (áram/feszültség/frekvencia).

Műszaki adatok:
Alappontosság: 0.6 % · Feszültségmérés: AC/DC · Frekvenciatartomány: 40 Hz - 1 kHz · Gyártói szám: VC-750 E · Hőmérséklet mérési tartomány: -40 ... +1000 °C · Kalibrált: Gyári standard (tanusítvány nélkül) · Kijelző (digitek): 6000 · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): digitális · Multiméter jellemzők: Fröccsenő víz ellen védett (IP54) · Multiméter típus: Lakatfogó,Kézi multiméter · Méret, hossz: 41 mm · Méret, magasság: 77 mm · Méret, szélesség: 228 mm · Mérési kategória: CAT IV 600 V · Mérési tartomány (A/DC max.): 600 A · Mérési tartomány (A/DC min.): 0.01 A · Mérési tartomány (V/AC max.): 600 V · Mérési tartomány (V/AC min.): 0.001 V · Mérési tartomány (V/DC min.): 0.001 V · Mérési tartomány (VDC max.): 600 V · Mérési tartomány (ellenállás): 0,1 Ω - 60 MΩ · Mérési tartomány (frekvencia): 600 Hz - 40 MHz · Mérési tartomány (kapacitás): 0,01 nF - 60 mF · Mérési tartomány, A/AC (max.): 600 A · Mérési tartomány, A/AC (min.): 0.01 A · Méréstípus: True RMS · Nyitási tartomány lakatfogóhoz: 35 mm · Súly: 180 g · További műszaki adatok: K-típusú hőmérséklet érzékelő mérési tartomány: -40 ... +250°C. · Tápellátás: 3 db mikroelem (AAA) · Árammérés: AC/DC

Szállítás tartalma:
Lakatfogó, VC-750 E,2 db CAT IV biztonsági mérővezeték,Hőmérséklet érzékelő (-40 ... +250 °C, K-típusú, banándugóval),3 db mikroelem (AAA),Használati útmutató.

Figyelem:
A vele szállított hőmérséklet érzékelő (K típusú) -40 ... +250 °C mérési tartománnyal rendelkezik. Hogy a hőmérsékletet +250 °C .. +1000 °C-ig tudja mérni, egy megfelelő hőmérséklet érzékelőt kell külön rendelni.